I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan får du support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Hvis du primært bruger en anden platform end Merchant Center (f.eks. GoDaddy eller WooCommerce) til at drive din detailvirksomhed online via Google, skal du muligvis tjekke den pågældende platforms supportmuligheder for at få løst problemer med din konto. Her er nogle populære tredjepartsplatforme og links til ressourcer, der kan hjælpe:

Platform Ressource
BigCommerce Support
Cafe24 Support
GoDaddy Support
LojaIntegrada Support
Prestashop Support
STORES Support
Wix Support
WooCommerce Support

Ressourcer i Hjælp

Der er nogle tilfælde, hvor du muligvis skal foretage dig noget på din tilknyttede Merchant Center-konto, selvom du primært bruger en anden platform. Her er en liste over disse undtagelser:

Promoveringer

Du skal muligvis bruge Merchant Center til at fravælge promoveringer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter og administrerer kampagner med tredjepartspartnere.

Politik

Hvis du kontakter support i forbindelse med politikrelaterede problemer eller kontosuspenderinger, kan repræsentanterne henvise dig til Merchant Center, så du kan foretage ændringer på din konto.