I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Pause [pause]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk attributtet for pause [pause] for å gi Google beskjed om at du vil slutte å vise produkter i alle annonser eller kostnadsfrie oppføringer i opptil 14 dager.

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Du kan bruke dette attributtet hvis et produkt er tilgjengelig for salg og på lager på nettstedet ditt, men du ikke vil vise produktet i en kort periode. Ved å bruke attributtet for pause [pause] kan du raskt begynne å vise produktet igjen når du er klar. Hvis et produkt har vært på pause i mer enn 14 dager, kan det ta én eller flere dager å aktivere det igjen. Dette attributtet kan ikke brukes til å bare sette kostnadsfrie oppføringer på pause. Du kan bruke det til å sette bare annonser, eller annonser pluss kostnadsfrie oppføringer, på pause. Hvis du bare vil sette kostnadsfrie oppføringer på pause, bruker du attributtet for utelatt destinasjon excluded_destination.

Dette er de støttede verdiene du kan velge mellom:

• Annonser [ads]
    • Du setter produktet på pause for alle annonseplasseringer (inkludert Shopping-annonser, bannerannonser og annonser for varer i butikk).
  • Alle [all]
    • Du setter produktet på pause for alle Shopping-plasseringer (inkludert Shopping-annonser, bannerannonser, annonser for varer i butikk, Kjøp på Google og kostnadsfrie oppføringer).

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at vi forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Støttede verdier

ads

all

Gjentatt felt

Nei

Filformat

Eksempelverdi

Tekstfeeder

ads

XML-feeder

<g:pause>ads</g:pause>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Dette er kravene du må oppfylle for å kunne vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

• Send inn attributtet med en støttet verdi. Hvis du ikke sender inn attributtet med en verdi, antar vi at produktet ikke er satt på pause.
  • Et produkt kan stå på pause i maksimalt 14 dager. Hvis du vil stoppe visningen av et produkt i mer enn 14 dager, bruker du attributtet for utelatt destinasjon [excluded_destination].
  • Bruk bare attributtet for annonsedestinasjoner. Bruk attributtet for utelatt destinasjon [excluded_destination] for produkter du vil sette på pause for andre destinasjoner enn annonser, for eksempel kostnadsfrie oppføringer.

Unngå å bruke attributtet for tilgjengelighet til å sette annonser eller kostnadsfrie oppføringer på pause. Ikke prøv å angi attributtet for tilgjengelighet [availability] til «out_of_stock» for å sette produkter på pause.

Eksempler

Produktet er satt på pause for alle annonser og gjenopptas innen 14 dager

An illustration of an android plush
Produktinformasjon for en Android Squishable som er satt på pause for annonser
Attributt Verdi
Pause [pause]

ads