Pauzeren [pause]

Gebruik het kenmerk onderbreken [pause] om Google te laten weten dat u tijdelijk tot maximaal 14 dagen lang geen producten meer wilt tonen in alle advertenties of Shopping-bestemmingen.

U kunt dit kenmerk gebruiken als een product op uw website te koop is of op voorraad is, maar u even geen advertenties meer wilt weergeven voor het product. Met het kenmerk onderbreken [pause] kunt u het product snel herstellen als u het weer wilt tonen. Als u producten langer dan 14 dagen onderbreekt, kan het één of meer dagen duren om deze weer te activeren. Dit kenmerk geldt niet voor gratis vermeldingen.

Wanneer te gebruiken

• Optioneel voor elk product

Dit zijn de ondersteunde waarden waaruit u kunt kiezen:

• Advertenties [ads]
    • U onderbreekt momenteel uw product voor alle advertentielocaties (inclusief Shopping-advertenties, display-advertenties en advertenties met lokale voorraad).
  • Alle [all]
    • U onderbreekt momenteel uw product voor alle Shopping-locaties (inclusief Shopping-advertenties, display-advertenties, advertenties met lokale voorraad, Kopen op Google en gratis vermeldingen).

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling zodat we uw gegevens kunnen begrijpen.

Ondersteunde waarden

ads

all

Herhaald veld

Nee

Bestandsindeling

Voorbeeldwaarde

Tekstfeeds

ads

XML-feeds

<g:pause>ads</g:pause>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Geef het kenmerk op met een ondersteunde waarde. Als u dit kenmerk niet opgeeft met een waarde, gaan we ervan uit dat uw product niet is onderbroken.
  • Pauzeer een product maximaal 14 dagen. Als u langer dan 14 dagen geen advertenties meer wilt weergeven, gebruikt u het kenmerk uitgesloten bestemming [excluded_destination].
  • Gebruik het kenmerk alleen voor advertentiebestemmingen. Gebruik het kenmerk uitgesloten bestemming [excluded_destination] voor producten die u wilt pauzeren voor andere bestemmingen dan advertenties, zoals gratis vermeldingen.
  • Gebruik de beschikbaarheid niet om advertenties te onderbreken. Stel het kenmerk beschikbaarheid [availability] niet in op out_of_stock om uw producten te onderbreken.

Voorbeelden

Het product is tijdelijk gepauzeerd voor alle advertenties en wordt binnen 14 dagen hervat

An illustration of an android plush
Productgegevens voor een Android Squishable die tijdelijk is gepauzeerd voor advertenties
Kenmerk Waarde
Onderbreken [pause]

all