Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Keskeytys [pause]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Keskeytys [pause] ‐määritteellä voit kertoa Googlelle, kun haluat estää tuotteiden näkymisen kaikissa mainoksissa tai maksuttomissa listauksissa enintään 14 päivän ajaksi.

Sisällys

Käyttö

Optional Valinnainen kullekin tuotteelle

Voit käyttää tätä määritettä, jos tuotetta on saatavilla ja varastossa verkkosivustollasi, mutta haluat estää tuotteen näkymisen lyhyeksi ajaksi. Keskeytys [pause] ‐määritteen avulla voit aktivoida tuotteen nopeasti, kun haluat sen jälleen näkyviin. Jos tuote keskeytetään yli 14 päiväksi, uudelleenaktivointiin voi mennä yksi tai useampi päivä. Tällä määritteellä ei voi keskeyttää vain maksuttomia listauksia. Sen avulla voi keskeyttää mainokset ja maksuttomat listaukset tai vain mainokset. Jos haluat keskeyttää vain maksuttomat listaukset, käytä määritettä poissuljetut näyttöpaikat excluded_destination.

Voit käyttää seuraavia tuettuja arvoja:

• Mainokset [ads]
    • Tuote keskeytetään kaikissa mainosnäyttöpaikoissa (mukaan lukien Shopping-mainokset, Display-mainokset ja paikalliset tuotemainokset).
  • Kaikki [all]
    • Tuote keskeytetään kaikissa Shopping-näyttöpaikoissa (mukaan lukien Shopping-mainokset, Display-mainokset, paikalliset tuotemainokset, Osta Googlen kautta ja maksuttomat listaukset).

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan. Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja lähetetään englanniksi

Tuetut arvot

ads

all

Toistuva kenttä

Ei

Tiedostomuoto

Esimerkkiarvo

Tekstisyötteet

ads

XML-syötteet

<g:pause>ads</g:pause>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Lisää määrite tuetulla arvolla. Jos et ilmoita arvoa määritteelle, oletamme, ettei tuotetta ole keskeytetty.
  • Keskeytä tuote korkeintaan 14 päivän ajaksi. Jos haluat keskeyttää tuotteen näkymisen yli 14 päiväksi, käytä poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination] ‐määritettä.
  • Käytä määritettä vain mainosten näyttöpaikoille. Käytä poissuljetut näyttöpaikat [excluded_destination] ‐määritettä tuotteille, joiden näkymisen haluat keskeyttää muissa näyttöpaikoissa kuin mainoksissa, kuten maksuttomissa listauksissa.

Älä keskeytä mainoksia tai maksuttomia listauksia saatavuustiedoilla. Älä yritä keskeyttää tuotteiden näkymistä käyttämällä saatavuus [availability] ‐määritteen arvoa out_of_stock.

Esimerkkejä

Tuote on tilapäisesti keskeytetty kaikkien mainosten osalta, ja sen keskeytys lopetetaan enintään 14 päivän kuluessa

An illustration of an android plush
Tuotetiedot: Android-pehmolelu, jonka näkyminen mainoksissa on väliaikaisesti keskeytetty
Määrite Arvo
Keskeytys [pause]

ads