Denne version af Hjælp viser nu artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Sådan løser du problemet: Vildledende eller urealistiske kampagner

Fjern varer med promovering af misinformation eller ikke-underbyggede påstande

Denne politik gælder for Shopping-annoncer og annoncer for lokalt butikslager

Det er blevet registreret, at et eller flere af dine tilbud omfatter vildledende eller urealistiske påstande. Tilbuddet kan f.eks. love et resultat, der er videnskabeligt usandsynligt, eller afvise en påstand, der har vist sig at være sand. Derfor er disse tilbud blevet afvist.

Bemærk! Hvis størstedelen af tilbuddene i dit feed indeholder vildledende eller urealistiske påstande, bliver hele din konto afvist.

Gennemgå produktfortegnelserne for de berørte tilbud, og fjern dem fra dit feed.

Vejledning

Trin 1: Se de berørte produkter

1. Log ind på din Merchant Center-konto.
  2. Vælg Produkter i navigationsmenuen, og klik på Diagnostik.
  3. Klik på fanen Vareproblemer for at se de aktuelle problemer, der påvirker dine produkter.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for alle aktuelle problemer:

• Klik på downloadknappen Download ud for filterknappen Download, under grafen og over listen over problemer.

Sådan downloader du en liste (.csv) over alle berørte produkter for et specifikt problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på downloadknappen Download for enden af rækken.

Sådan får du vist en liste over op til 50 produkter med dette specifikke problem:

• Find problemet i kolonnen "Problem", og klik derefter på Vis eksempler i kolonnen "Berørte varer".

Trin 2: Fjern alle de varer fra dine produktdata, der overtræder politikkerne

1. Filtrér den downloadede rapport, så du kun ser produkter med:
    "Problemtitel" = Vildledende eller urealistiske kampagner
  2. Søg efter de pågældende produkter i dine produktdata (ved hjælp af vare-id'et), og fjern dem fra dit feed. Hvis du mener, at en vare er blevet afvist ved en fejl, skal du gå til trin 3b.
  3. Du er ansvarlig for de produktdata, du indsender. Det omfatter også at vurdere, om dine produkter overholder vores politikker. Vi bruger automatiserede systemer til at identificere overtrædelser og afvise produkter, men det er ikke sikkert, at vi automatisk finder alle de produkter, der overtræder vores politikker. De automatisk afviste produkter kan hjælpe dig med at se et mønster, f.eks. produktkategorier, brands og søgeord, du kan bruge til at fjerne alle produkter, der overtræder vores politikker, fra dine produktdata. Du skal fjerne alle produkter, der overtræder politikkerne for og kravene til Shopping, fra dine produktdata.

Trin 3a: Genindsend dine produktdata

1. Når du har opdateret dine produktdata, skal du indsende dem igen ved hjælp af en af disse metoder:
  2. Tjek derefter, at du har løst problemet, ved at kontrollere, at det ikke længere er angivet på siden Diagnostik.

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden Diagnostik.

Trin 3b: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, kan du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en tredjepartsplatform til at vise dine produkter, kan du muligvis også gå til din tredjepartsapplikation for at anmode om en gennemgang.