In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: In afwachting van eerste beleidsreview voor advertenties voor voertuigen

Wacht tot Google uw account voor voertuigen heeft beoordeeld

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Google heeft nog niet beoordeeld of u met uw account voertuigadvertenties kunt tonen op uw landingspagina. Zorg dat u aan deze vereisten voldoet zodat we uw account kunnen beoordelen:

1. Geef het adres en telefoonnummer van uw bedrijf op in het gedeelte Bedrijfsinformatie van uw Merchant Center-account.
  2. Bevestig uw telefoonnummer. Lees hoe u uw telefoonnummer bevestigt.
  3. Controleer de feeds van uw voertuigadvertenties. Lees hoe u een primaire feed maakt.
  4. Zorg dat uw producten niet zijn afgekeurd vanwege ontbrekende voorraadgegevens of een ontbrekende geldige winkelcode. Lees meer over afkeuringen vanwege een ontbrekende geldige winkelcode.

Wacht tot Google uw account heeft beoordeeld.