I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Produktlengde [product_length], produktbredde [product_width], produkthøyde [product_height], produktvekt [product_weight]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Bruk produktlengde [product_length], produktbredde [product_width], produkthøyde [product_height] og produktvekt [product_weight] til å angi målene på produktet du selger. Disse attributtene gir mer nøyaktige søkeresultater, slik at det blir enklere for kunder å finne deg og produktene dine.

a table

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for hvert produkt

Du kan angi målene og vekten til produktet ved å bruke produktlengden [product_length], produktbredden [product_width], produkthøyden [product_height] og produktvekten [product_weight]. Hvis du vil angi mål eller vekt for transportørberegnede fraktsatser, bruker du attributtene for pakkelengde [shipping_length], pakkebredde [shipping_width] og pakkehøyde [shipping_height] eller attributtet for pakkevekt [shipping_weight].

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut når og hvordan du sender inn produktinformasjon på engelsk

Type Tall pluss måleenhet

Støttede måleenheter

product_length: cm, in
product_width
: cm, in
product_height
: cm, in
product_weight
: lb, oz, g, kg

Grenser

1–3000 for cm og in

0–2000 for lb, oz, g, og kg

Merk: Desimalverdier støttes for alle måleenheter
Gjentatt felt Nei

Schema.org-egenskap

(Hva er dette?)

Product.depth, Product.width, Product.height, Product.weight

Type: QuantitativeValue (angi egenskapene value og unitCode eller unitText)

Vær oppmerksom på at schema.org-egenskapen Product.depth er tilordnet attributtet product_length.

Filformat Eksempeloppføring
Tekstfeeder 20 in
40 in
10 in
3.5 lb
XML-feeder <g:product_length>20 in</g:product_length>
<g:product_width>40 in</g:product_width>
<g:product_height>10 in</g:product_height>
<g:product_weight>3.5 lb</g:product_weight>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

• Ta med så mange av disse attributtene for målet på produktet som mulig.
  • Bruk den samme måleenheten for hvert produktdimensjonattributt (inkludert produktlengde, produktbredde og produkthøyde). Ellers vises ikke informasjonen.
  • Bruk den faktiske vekten av produktet i montert stand for attributtet for produktvekt. Hvis produktet ditt består av flere deler, for eksempel som en del av en pakke, bruker du vekten av alle delene i oppføringen.

Hvis du også har angitt mål eller vekt i attributtet for produktdetalj [product_detail], må du sørge for at de bruker de samme verdiene og måleenhetene.