Tuotteen pituus [product_length], tuotteen leveys [product_width], tuotteen korkeus [product_height], tuotteen paino [product_weight]

Ilmoita myymäsi tuotteen mitat selkeästi käyttämällä määritteitä tuotteen pituus [product_length], tuotteen leveys [product_width], tuotteen korkeus [product_height] ja tuotteen paino [product_weight]. Määritteet voivat auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi ja tuotteesi, sillä ne parantavat hakutulosten tarkkuutta.

a table

Käyttötilanne

Valinnainen kullekin tuotteelle

Voit määrittää tuotteen mitat ja painon käyttämällä määritteitä tuotteen pituus [product_length], tuotteen leveys [product_width], tuotteen korkeus [product_height] ja tuotteen paino [product_weight]. Jos haluat valita mitat tai painon kuljetusyhtiön laskemille toimitushinnoille, käytä määritteitä lähetyksen pituus [shipping_length], lähetyksen leveys [shipping_width] ja lähetyksen korkeus[shipping_height] tai lähetyksen paino[shipping_weight].

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Luku ja mittayksikkö

Tuetut yksiköt

product_length: cm, in
product_width
: cm, in
product_height
: cm, in
product_weight
: lb, oz, g, kg

Rajoitukset

cm ja in: 1–3000

lb, oz, g ja kg: 0–2000

Huom. Kaikki mittayksiköt tukevat desimaaliarvoja
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet 20 in
40 in
10 in
3,5 lb
XML-syötteet <g:product_length>20 in</g:product_length>
<g:product_width>40 in</g:product_width>
<g:product_height>10 in</g:product_height>
<g:product_weight>3.5 lb</g:product_weight>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Sisällytä mahdollisimman monta tuotteen mittamääritettä.
  • Käytä samaa mittayksikköä tuotteen jokaiselle mitalle, mukaan lukien tuotteen pituus, leveys ja korkeus. Muuten tietoja ei näytetä.
  • Käytä painon määritteessä tuotteen kokonaispainoa. Jos tuotteesi myydään useissa osissa esimerkiksi osana tuotepakettia, käytä tiedoissa kaikkien osien yhteispainoa.
  • Jos lisäsit mitat tai painon myös tuotetietojen määritteeseen [product_detail], varmista, että niissä käytetään samoja arvoja ja yksiköitä.