I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med inkonsekvent tilstand i produktinformasjonen og på nettstedet

Kontoen din har fått en advarsel eller er suspendert på grunn av denne feilen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

For ett eller flere av produktene dine er det oppdaget et avvik mellom tilstanden som er oppført på nettstedet ditt (for eksempel «ny» eller «brukt»), og tilstanden som er oppført i produktinformasjonen din.

Du må oppgi korrekt og oppdatert informasjon om tilstanden til produktene dine. Du kan velge mellom tre støttede verdier: ny [new], brukt [used] og overhalt [refurbished].

• Ny [new]: Produktet er nytt og helt ubrukt. Det leveres i originalemballasjen, som ikke er åpnet.
  • Brukt [used]: Produktet er brukt. Det kan for eksempel hende at produktet har vært brukt før, eller at originalemballasjen er åpnet eller mangler.
  • Overhalt [refurbished]: Produktet er ikke nytt, men det er profesjonelt restaurert og så godt som nytt, både i utseende og funksjon. Det leveres også med garanti. Produktet leveres kanskje i originalemballasjen, men dette kan ikke garanteres. Slike produkter kalles også «reproduserte».

Hvis du annonserer produkter fra tredjepartsprodusenter som er kompatible med produkter fra originalprodusenter (Original Equipment Manufacturer – OEM), bør du lese retningslinjene som gjelder spesielt for kompatible eller overhalte produkter fra tredjeparter.

Veiledning

Trinn 1: Sørg for at tilstanden til produktet i produktinformasjonen din samsvarer med tilstanden som er oppgitt for produktet på landingssiden

1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Les advarselen vi sendte på e-post, for å se eksempler på produkter som er berørt. Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen din som kan være årsaken til at tilstandene ikke samsvarer.
  2. Når du har løst problemet, oppdaterer du tilstandsattributtet [condition] i produktinformasjonen slik at den samsvarer med informasjonen på nettstedet ditt.

Trinn 2: Send inn produktinformasjonen på nytt

Når du har løst problemet og oppdatert produktinformasjonen, kan du sende den inn på nytt på en av følgende måter:

Trinn 3: Be om en gjennomgang

Hvis kontoen din eller et produkttilbud er blitt avvist og du har løst problemet eller er uenig, kan du i noen tilfeller be om en gjennomgang. Hvis gjennomgangen går bra, forsvinner problemet. Hvis avvisningen opprettholdes og du er usikker på hva du skal gjøre videre, kan du kontakte oss.

Merk: Hvis du fører opp produkter via en tredjepartsplattform, kan du gå til den aktuelle appen for å be om en gjennomgang.
Hvis du bruker en tredjepartsplattform, kan det hende at deler av denne veiledningen ikke gjelder for deg. Gå til tredjepartsplattformen for å få veiledning om hvordan du løser problemet eller fullfører oppgaven. Finn ut hvordan du får brukerstøtte hvis du bruker en plattform utenfor Google.

Linker til relatert innhold