I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Sådan løser du problemet: Forkerte priser (pga. problemer med moms)

Din konto har enten modtaget en advarsel eller er blevet suspenderet på grund af denne fejl

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Afgifter er en vigtig del af den samlede pris, som en kunde skal betale for et produkt. Hvis du indsender nøjagtige oplysninger om afgifter for dine Shopping-annoncer og gratis fortegnelser, sikrer du, at onlinekunderne kan se den korrekte samlede pris.

Du har modtaget denne notifikation, fordi der mangler at blive inkluderet moms i én eller flere af de produktpriser, du har angivet i dine produktdata og på dit website. De priser, der er indsendt i dine produktdata, og som vises på dit website, skal være inklusive moms.

Du burde have modtaget en mail, hvor du bliver bedt om at opdatere dine produktdata inden en bestemt dato, så værdierne i dine data stemmer overens med dem på din landingsside.

Ved produkter, der er målrettet mod alle lande (med undtagelse af USA og Canada), skal du angive produktprisen inklusive moms i prisattributterne og sikre, at prisen på landingssiden stemmer overens med prisen i dine produktdata. Brug ikke attributten afgifter [tax].

Få flere oplysninger om, hvordan du indsender afgifter korrekt for det land, der målrettes mod

Vejledning

Trin 1: Sørg for, at priserne i dine produktdata er inklusive moms

1. Tjek din opdateringsproces for at se, hvad der kan være årsag til problemet:
    • Tjek advarselsmailen for at se eksempler på påvirkede produkter. Se efter et gennemgående problem i dine produktdata, der kan være skyld i de momsrelaterede uoverensstemmelser i priserne.
    • Sørg for, at de priser, du indsender i dine produktdata og viser på dit website, er de samlede priser inklusive moms.

Trin 2: Genindsend dine produktdata

Når du har løst problemet og opdateret dine produktdata, kan du indsende dem igen ved at benytte en af disse metoder:

Trin 3: Anmod om en gennemgang

I nogle tilfælde kan du anmode om en gennemgang, hvis din konto eller et af dine produkttilbud bliver afvist, og du enten har løst problemet eller er uenig i problemet. Hvis gennemgangen lykkes, forsvinder problemet. Hvis afvisningen forbliver aktiv, og du ikke er sikker på, hvordan du skal fortsætte, skal du kontakte os for at få support.

Bemærk! Hvis du bruger en platform fra tredjepart til at vise dine produkter, skal du gå til din tredjepartsapp for at anmode om en gennemgang.
Hvis du bruger en tredjepartsplatform, gælder nogle af disse vejledninger muligvis ikke for dig. Tjek din tredjepartsplatform for at hjælp til, hvordan du løser problemet eller udfører opgaven. Se, hvordan du får support, hvis du bruger en platform, der ikke tilhører Google.