I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide för lokalt lager

Länka företagsprofiler och välja företagsgrupp

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groupsDet här är steg 4 i introduktionsguiden för lokala lager.

För att kunna visa dina lokala produkter på Google behöver du länka dina företagsprofiler till ditt Merchant Center-konto och välja en verksamhetsgrupp. Vi förklarar hur du gör i artikeln Länka företagsprofiler till Merchant Center. Det kan ta upp till 24 timmar att synkronisera företagsadresserna till Merchant Center-kontot. Därför rekommenderar vi att du laddar upp lagerflödet 24 timmar efter att du har länkat kontot eller efter att en butikskod har ändrats eller uppdaterats i dina företagsprofiler.

Obs! Dina butiker måste ha en fysisk lokal som kunderna kan besöka. Därför måste dina företagsprofiler referera till en adress. Läs mer om hur du lägger till en adress i en företagsprofil.