Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Yritysprofiilien linkittäminen ja toimipaikkaryhmän valitseminen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 4 of showing your local products on Google is linking your Google My Business account and selecting your location groupsTämä on paikallisvaraston aloitusoppaan vaihe 4.

Jotta voit mainostaa paikallisia tuotteita Googlessa, sinun on linkitettävä Yritysprofiilisi Kauppiaskeskus-tiliisi. Lisäksi sinun on valittava toimipaikkaryhmä. Katso ohjeet artikkelista Yritysprofiilien ja Kauppiaskeskuksen linkittäminen. Yrityksen toimipisteiden synkronointiin Kauppiaskeskus-tilillesi voi mennä jopa 24 tuntia, joten suosittelemme, että lataat varastotiedot 24 tuntia tilien linkittämisen jälkeen tai sen jälkeen, kun toimipistekoodi vaihtuu tai päivittyy Yritysprofiilissasi.

Huom. Toimipisteissäsi on oltava fyysisesti asiakkaiden saatavilla oleva julkisivu. Tämän vuoksi Yritysprofiileissa on oltava osoite. Lue lisää osoitteen lisäämisestä Yritysprofiileihin.