I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Onboardingguide för lokalt lager

Länka dina Merchant Center- och Google Ads-konton (endast annonser för lokala butikslager)

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Det här är steg 9a i introduktionsguiden för lokala lager.

Om du vill att dina produkter i butik ska visas i annonser för lokala butikslager måste du länka dina Merchant Center- och Google Ads-konton. Om du redan har länkat dessa två konton kan du gå vidare till nästa steg i introduktionsprocessen: Aktivera lokala produkter i dina Shopping-kampanjer.

Obs! Det är valfritt att länka dessa konton och endast relevant för dig som är intresserad av annonser för lokala butikslager. Om du har slutfört de tidigare stegen kan du fortsätta att visa produkter från din butik i lokala gratisannonser.