Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallisen varaston aloitusopas

Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilien linkittäminen (vain paikallisten tuotteiden mainokset)

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Step 8 of showing your local products on Google is setting up Google Ads for local inventory ads Tämä on paikallisen varaston aloitusoppaan vaihe 9a.

Kaupassasi olevien tuotteiden näyttäminen paikallisten tuotteiden mainoksissa edellyttää, että linkität Kauppiaskeskus- ja Google Ads ‑tilisi. Jos olet jo linkittänyt tilit, voit siirtyä aloitusprosessin seuraavaan vaiheeseen: Paikallisten tuotteiden lisääminen Shopping-kampanjoihin.

Huom. Tilien linkittäminen on valinnaista ja koskee vain niitä, jotka ovat kiinnostuneita paikallisten tuotteiden mainoksista. Jos olet käynyt läpi aiemmat vaiheet, kauppasi tuotteet ovat edelleen näytettävissä maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa.