I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Om automatisk websitebekræftelse

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Merchant Center kan automatisk bekræfte og gøre krav på visse forhandlerwebsites under kontooprettelsen.

Sådan fungerer det

Hvis Google allerede har de oplysninger, der skal bruges til at bekræfte dit website (f.eks. hvis du bruger Google Analytics på dit website), får du en notifikation om, at dit website er blevet bekræftet automatisk, efter at du har angivet dit websites adresse på siden "Virksomhedsoplysninger".

I nogle tilfælde modtager du også en mail fra Google-værktøjet Search Console om, at Merchant Center har oprettet en konto til dig. Merchant Center bekræfter dit website via Search Console.

Du kan til enhver tid logge ind på Search Console for at gennemgå din kontos bekræftelsesindstillinger og brugere eller for at udforske dets værktøjer til optimering og effektivisering af Google Søgning.

Fejlfinding

Hvis automatisk bekræftelse mislykkes, får du en notifikation i brugerfladen, hvor du bliver opfordret til at bekræfte og gøre krav på dit website manuelt. Få oplysninger om, hvordan du bekræfter og gør krav på din butiks website