Uw winkel presenteren als black-owned bedrijf (alleen in de VS)

Gebruik het bedrijfskenmerk black-owned in Merchant Center om klanten op het tabblad Shopping te informeren over de identiteit van uw bedrijf.

Deze zelfidentificatie is optioneel en is momenteel alleen beschikbaar voor verkopers in de Verenigde Staten.

Hoe het werkt

Als u het bedrijfskenmerk black-owned selecteert, zien gebruikers een icoontje Bedrijfskenmerk Black-owned [icoon] op uw productbeschrijvingspagina's op het tabblad Shopping. Dit geeft aan dat uw bedrijf zich presenteert als black-owned.

Bedrijfskenmerk Black-owned [advertentievoorbeeld]

U kunt ook de optie 'Mijn bedrijf opnemen in promoties voor black-owned bedrijven' selecteren. Uw bedrijf en producten kunnen dan uitgelicht worden op Google-pagina's speciaal voor black-owned bedrijven.

Het icoon verschijnt alleen op uw productbeschrijvingspagina's als u in aanmerking komt voor de weergave van uitgebreide vermeldingen op het tabblad Shopping. Als u in aanmerking wilt komen voor uitgebreide vermeldingen, moet u onder andere voldoen aan het beleid voor gratis vermeldingen en het beleid voor Shopping-advertenties. Of u in aanmerking komt, hangt ook af van uw accountstatus en de kwaliteit van de gegevens die u verstrekt. Oplossing voor als u niet in aanmerking komt voor uitgebreide vermeldingen

Instructies

Step 1 Log in op uw Merchant Center-account.

Als u een nieuwe gebruiker van Merchant Center bent, bekijk dan hoe u een account maakt.

Step 2 Klik rechtsboven in Merchant Center op het menu Tools en instellingen Merchant Center Settings [icon].

Step 3 Ga naar de pagina Bedrijfsinformatie.

Black-owned Merchant Center UI steps 1-2 [UI Screens]

Step 4 Scroll op het tabblad Over uw bedrijf naar het gedeelte Identiteitskenmerken van het bedrijf.

Step 5 Klik op de schakelaar naast Presenteert zich als black-owned.

Opmerking: Als u dit bedrijfskenmerk aanzet, geeft u openbaar aan dat uw bedrijf black-owned is.

​​​Black-owned business identity attributes steps 4-6 [UI screen]

Step 5 Als u wilt dat uw bedrijf en producten kunnen worden weergegeven op pagina's speciaal voor black-owned bedrijven, vinkt u ook het vakje aan naast Mijn bedrijf opnemen in promoties voor black-owned bedrijven.

Opmerking: Ook als u deze optie niet selecteert, erkent Google uw bedrijf als black-owned.

U kunt altijd de identiteitskenmerken van uw bedrijf veranderen en u afmelden voor promoties op basis van deze kenmerken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de wijzigingen zichtbaar zijn op de productbeschrijvingspagina's op het tabblad Shopping.

Problemen oplossen en beschikbaarheid

Deze functie is op dit moment alleen beschikbaar voor verkopers in de VS met een Land van bedrijf in het Merchant Center-account. U kunt dit zien op de pagina Bedrijfsinformatie van uw account waar dit veld staat vermeld. De functie wordt de komende maanden beschikbaar voor alle verkopers in de VS.

Volg deze stappen voor hulp bij het toevoegen van een land van bedrijf aan uw accountinstellingen:

Step 1 Open het contactformulier van Merchant Center.

Step 2 In het berichtveld schrijft u 'Land van bedrijf wijzigen in VS'.

Step 3 Klik op Volgende.

Step 4 Selecteer de optie Overig in het gedeelte Probleem bevestigen.

Step 5 Scroll omlaag en klik op Volgende stap.

Step 5 Kies een contactoptie en vul uw gegevens in.

Step 5 Klik op Verzenden.

Misbruik melden

Google tolereert geen misbruik of intimidatie van onze verkooppartners. Als we vaststellen dat een verkoper intimiderende gebruikersreviews krijgt vanwege de zelfidentificatie als black-owned, of op een andere manier wordt lastiggevallen via het platform van Google, grijpt ons misbruikcontroleteam snel in.

U kunt negatieve of beledigende reviews melden die volgens u zijn gebaseerd op uw identiteit als black-owned bedrijf. Google onderzoekt elke melding en neemt passende maatregelen waar nodig.

Als u een winkel- of productreview wilt melden, klikt u rechtsboven in de review op het menu met 3 stippen en dan op Melden. Vul het meldingsformulier in en verstuur het.

Gebruik van gegevens

Gegevens over identiteitskenmerken van uw bedrijf worden alleen gebruikt voor de doeleinden die in dit artikel worden beschreven.