Ilmoita kauppasi mustan omistamaksi yritykseksi (vain Yhdysvallat)

Käytä mustan omistamasta yrityksestä kertovaa määritettä Kauppiaskeskuksessa kertoaksesi asiakkaillesi yrityksesi identiteetistä Shopping-välilehdellä.

Ilmoituksen tekeminen on vapaaehtoista ja se on tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille jälleenmyyjille.

Näin se toimii

Jos valitset mustan omistaman yrityksen määritteen, käyttäjät näkevät pienen Black Owned ‑yritysmäärite [kuvake] kuvakkeen, joka kertoo yrityksesi tunnistautuvan mustan omistamaksi yritykseksi Shopping-välilehdessä olevilla tuotekuvaussivuilla (PDP).

Black Owned ‑yritysmäärite [mainosesimerkki]

Jos valitset lisäksi valinnan "Huomioi yritykseni mustien omistamien yritysten tarjouksissa", yrityksesi ja tuotteesi voivat myös näkyä mustien omistamia yrityksiä esittelevillä sivuilla Googlessa.

Sinun täytyy olla kelpoinen näyttämään laajennettuja listauksia Shopping‑välilehdellä, jotta kuvake näkyy tuotekuvaussivuillasi. On useita tapoja varmistaa kelpoisuus laajennettujen listauksien käyttämiseen. Voit esimerkiksi seurata sekä maksuttomien listausten että Shopping‑mainosten käytäntöjä. Kelpoisuuteen vaikuttavat myös tilisi tila ja ilmoittamiesi tietojen laatu. Lue lisää kelpoisuutesi muuttamisesta laajennettuja listauksia varten

Ohjeet

Step 1 Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.

Jos et ole ennen käyttänyt Kauppiaskeskusta, tutustu tilin luomiseen.

Step 2 Klikkaa Työkalut ja asetukset ‑valikkoa Merchant Center Settings [icon] Kauppiaskeskuksen oikeasta yläkulmasta.

Step 3 Siirry Yritystiedot-sivulle.

Black-owned Merchant Center UI steps 1-2 [UI Screens]

Step 4 Mene "Tietoja yrityksestäsi" ‑välilehdelle ja vieritä alas kohtaan "Yrityksen identiteetin määritteet".

Step 5 Klikkaa "Ilmoitettu mustan omistamaksi" ‑kohdan vierestä päälle/pois-painiketta laittaaksesi valinnan päälle tai pois päältä.

Muista: Kun laitat tämän yritysmääritteen päälle, ilmoitat julkisesti yrityksesi olevan mustan omistama.

​​​Black-owned business identity attributes steps 4-6 [UI screen]

Step 5 Valitse lisäksi valintaruutu “Huomioi yritykseni mustien omistamien yritysten tarjouksissa”, jos haluaisit, että yrityksesi ja tuotteesi näkyisivät mustien omistamia yrityksiä esittelevillä sivuilla.

Huom. Jos et tee tätä valintaa, Google tunnistaa yrityksesi silti mustan omistamaksi yritykseksi.

Voit muokata yrityksen identiteetin määritteitä sekä valita tai lopettaa yrityksen identiteetin määritteitä sisältäviä tarjouksia milloin tahansa. Muista, että voi kestää hetken, ennen kuin tekemäsi muutokset näkyvät Shopping-välilehden tuotekuvaussivuilla.

Vianetsintäohjeet ja saatavuus

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille jälleenmyyjille, joiden Kauppiaskeskus-tilillä on yrityksen maa (voit tarkistaa asian siirtymällä Yritystietoihin ja valitsemalla Yrityksen maa -kohdan). Tämä ominaisuus tulee kaikkien yhdysvaltalaisten jälleenmyyjien saataville tulevien kuukausien aikana.

Näin saat apua yrityksen maan lisäämisessä tilisi asetuksiin:

Step 1 Avaa Kauppiaskeskuksen yhteydenottolomake.

Step 2 Kirjoita "Kerro, missä tarvitset apua" ‑kenttään “Yrityksen maan vaihtaminen Yhdysvalloiksi”.

Step 3 Klikkaa Seuraava.

Step 4 Valitse "Vahvista ongelma" ‑kohdasta “Muu”.

Step 5 Vieritä alas ja klikkaa Seuraava vaihe.

Step 5 Valitse yhteydenottovaihtoehto ja täytä tietosi.

Step 5 Klikkaa Lähetä.

Väärinkäytöksistä ilmoittaminen

Google ei hyväksy jälleenmyyntikumppaneidensa solvaamista tai ahdistelua. Väärinkäytöstiimimme puuttuu asiaan nopeasti, jos havaitsemme, että mustan omistamaksi yritykseksi tunnistautunut jälleenmyyjä saa identiteettinsä vuoksi häiritseviä käyttäjäarvosteluja tai kokee muunlaista huonoa kohtelua Googlen alustalla.

Voit ilmoittaa negatiivisista tai häiritsevistä arvosteluista, joiden uskot johtuvan siitä, että yrityksesi on ilmoittautunut mustan omistamaksi. Google tutkii jokaisen ilmoituksen ja ryhtyy tarvittaessa toimiin.

Ilmoita kauppa- tai tuotearvostelusta klikkaamalla kolmen pisteen valikkoa arvostelun oikeasta yläkulmasta ja klikkaamalla sen jälkeen Tee ilmoitus. Täytä ilmoitus ja lähetä se.

Datan käyttö

Yrityksen identiteetin määritteiden dataa käytetään vain tässä artikkelissa kuvattuihin tarkoituksiin.