Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Yrityksen identiteetin määritteiden jakaminen (vain Yhdysvallat)

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa yrityksen identiteetin määritteiden lisäämisestä uudessa Kauppiaskeskuksessa, klikkaa tästä.

Kauppiaskeskuksen identiteettimääritteillä voit kertoa asiakkaille yrityksestäsi Haussa, Mapsissa ja Shopping-välilehdellä.

Valitse näistä vaihtoehdoista:

• Aasialaisten omistama*
  • Mustien omistama
  • HLBTQ+-yhteisöön kuuluvien omistama
  • Latino Owned
  • Pienyritys*
  • Veteraanien omistama
  • Naisten omistama

* Käytettävissä vain Haku- ja Maps-välilehdillä.

Huom. Ilmoituksen tekeminen on vapaaehtoista, ja se on tällä hetkellä saatavilla vain jälleenmyyjille Yhdysvalloissa.

Näin se toimii

Jos valitset yritysidentiteettimääritteen, asiakkaat näkevät Googlen alustojen (kuten Haun) tuotekuvaussivuilla valitsemastasi identiteetistä kertovan pienen kuvakkeen. Asiakkaat voivat myös suodattaa yrityksiä identiteettimääritteiden avulla.

Black Owned ‑yritysmäärite [mainosesimerkki]

Uusi Pienyritys-määrite on nyt saatavilla

Jos valitset Pienyritys-määritteen, asiakkaat näkevät merkinnän tuotteidesi vieressä Haussa. Merkintä korostaa asemaasi pienyrittäjänä ja auttaa pienyrityksistä kiinnostuneita ihmisiä löytämään yrityksesi.

Tämä voi auttaa asiakkaita löytämään yrityksesi myös silloin, kun he haluavat ostaa pienyritykseltä.

This image shows how the small business attribute is displayed on Google Search and Google Maps.

Huom. Pienyritysmerkintä ei ole saatavilla Shopping-välilehdellä.

Onko yritykseni "pieni"?

Google katsoo yrityksen pienyritykseksi, kun

• yritys ei ole osa franchising-ketjua

ja

• yrityksen vuosittainen liikevaihto on alle 10 miljoonaa dollaria.

Google saattaa lisätä yrityksiä automaattisesti pienyrityksiksi erilaisten signaalien (kuten tarjoushinnan ja verkkoliikenteen) perusteella. Jos täytät edellä mainitut ehdot ja olet kiinnostunut tästä uudesta ominaisuudesta, voit ottaa sen käyttöön milloin tahansa.

Myös verkkokauppapaikkojen itsenäiset myyjät, joiden toiminta täyttää edellä esitetyn pienyrityksen määritelmän, voivat ottaa ominaisuuden käyttöön. Jos olet myyjänä kiinnostunut ominaisuudesta, ota yhteyttä kauppapaikkaasi.

Jos ylläpidät kauppapaikkaa ja haluat tarjota pienyritysominaisuutta myyjillesi, sinun on täytettävä seuraavat kelpoisuusehdot:

1. Google Kauppiaskeskus ‐tilisi on rakennuttava siten, että yksityiset myyjät on eroteltu yksilöllisiksi myyjäkohtaisiksi alatileiksi.
  2. Pystyt tunnistamaan ehdot täyttävät myyjät ja lisäämään tai poistamaan myyjiä heidän pyynnöstään.
  3. Suostut lisäämään myyjän nimen Googlen tarjouslistauksiin.

Kauppapaikkojen on lähetettävä sähköpostipyyntö Googlelle tällä lomakkeella, jos ne ovat kiinnostuneita ottamaan toiminnon käyttöön.

Jos valitset lisäksi valinnan "Huomioi yritykseni valittujen identiteetin määritteiden tarjouksissa", yrityksesi ja tuotteesi voivat myös näkyä tiettyä identiteettiä edustavia yrityksiä esittelevillä Googlen sivuilla.

Sinun täytyy olla oikeutettu käyttämään maksuttomia listauksia, jotta kuvake voi näkyä tuotekuvaussivuillasi. Kelpoisuus maksuttomiin listauksiin voidaan varmistaa useilla tavoilla. Voit esimerkiksi noudattaa sekä maksuttomien listausten että Shopping‑mainosten käytäntöjä. Kelpoisuus riippuu myös tilisi tilasta ja toimittamasi datan laadusta. Katso, mitä voit tehdä täyttääksesi maksuttomien listausten ehdot.

Ohjeet

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilisi oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Merchant Center Settings [icon].
Jos et ole ennen käyttänyt Kauppiaskeskusta, tutustu tilin luomiseen.
  1. Siirry Yritystiedot-sivulle.

Black-owned Merchant Center UI steps 1-2 [UI Screens]

1. Mene Tietoja yrityksestäsi ‑välilehdelle ja vieritä alas kohtaan Yrityksen identiteetin määritteet.
Huom. Vain käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan rooli, voivat nähdä "Yrityksen identiteetin määritteet" ‑kohdan.
  1. Laita identiteettimäärite päälle tai pois päältä klikkaamalla haluamasi määritteen vierestä päälle/pois-painiketta.
Muista: Kun laitat yritysmääritteen päälle, ilmoitat julkisesti, että yrityksesi omistaja edustaa valitsemaasi identiteettiä.

​​​Black Owned ‑määritteen valitseminen yrityksen identiteettimääritteistä, vaiheet 4–6 [käyttöliittymä]

1. Valitse valintaruutu “Huomioi yritykseni valittujen identiteetin määritteiden tarjouksissa”, jos haluat, että yrityksesi ja tuotteesi voivat näkyä tietyn identiteetin yrityksiä esittelevillä sivuilla.
Huom. Jos et valitse tätä vaihtoehtoa, yrityksesi identiteetti perustuu Google Haussa valittuihin identiteetin määritteisiin.

Voit muokata yritysidentiteettimääritteitä sekä valita tai lopettaa yritysidentiteettimääritteitä sisältäviä tarjouksia milloin tahansa. Muista, että voi kestää hetken, ennen kuin tekemäsi muutokset näkyvät Shopping-välilehden tuotekuvaussivuilla.

Vianetsintäohjeet ja saatavuus

Tämä ominaisuus on tällä hetkellä saatavilla vain yhdysvaltalaisille jälleenmyyjille, joiden Kauppiaskeskus-tilillä on yrityksen maa. Voit tarkistaa, onko tilillesi määritetty yrityksen maa siirtymällä Yritystietoihin ja valitsemalla Yrityksen maa ‑kohdan.

Google saattaa tarkistaa, täytätkö pienyrityksen ehdot, eikä sinua välttämättä esitellä pienyrityksenä, jos ehdot eivät täyty.

Näin saat apua yrityksen maan lisäämisessä tilisi asetuksiin:

1. Avaa Kauppiaskeskuksen yhteydenottolomake.
  2. Kirjoita "Kerro, missä tarvitset apua" ‑kenttään “Yrityksen maan vaihtaminen Yhdysvalloiksi”.
  3. Klikkaa Seuraava.
  4. Valitse Vahvista ongelma ‑kohdasta “Muu”.
  5. Vieritä alas ja klikkaa Seuraava vaihe.
  6. Valitse yhteydenottovaihtoehto ja täytä tietosi.
  7. Klikkaa Lähetä.

Väärinkäytöksistä ilmoittaminen

Google ei hyväksy jälleenmyyntikumppaneidensa solvaamista tai ahdistelua. Väärinkäytöstiimimme puuttuu asiaan nopeasti, jos havaitsemme, että jonkin yrityksen identiteetin määritteen valinnut jälleenmyyjä saa identiteettinsä vuoksi häiritseviä käyttäjäarvosteluja tai kokee muunlaista huonoa kohtelua Googlen alustalla.

Voit ilmoittaa negatiivisista tai häiritsevistä arvosteluista, joiden uskot johtuvan identiteetistä, jonka olet yrityksellesi valinnut. Google tutkii jokaisen ilmoituksen ja ryhtyy tarvittaessa toimiin.

Ilmoita kauppa- tai tuotearvostelusta klikkaamalla kolmen pisteen valikkoa arvostelun oikeasta yläkulmasta ja klikkaamalla sen jälkeen Tee ilmoitus. Täytä ja lähetä ilmoitus.