I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Del dine attributter for virksomhedsidentitet (kun USA)

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvordan du tilføjer attributterne for virksomhedsidentitet i Merchant Center Next, kan du klikke her.

Brug attributterne for virksomhedsidentitet i Merchant Center til at informere kunderne om din virksomheds identitet på fanerne "Søgning", "Maps" og "Shopping".

Du kan vælge:

• Asiatiskejet*
  • Sortejet
  • LGBTQ+-ejet*
  • Latinoejet
  • Lille virksomhed*
  • Veteranejet
  • Kvindeejet

*Kun tilgængelig på fanerne "Søgning" og "Kort".

Bemærk! Det er valgfrit, om man vil selvidentificere sin virksomhed, og det er i øjeblikket kun tilgængeligt for forhandlere i USA.

Sådan fungerer det

Hvis du vælger en attribut for virksomhedsidentitet, ser kunderne et lille ikon, der angiver, hvordan du har identificeret din virksomhed, på dine sider med produktbeskrivelser på forskellige Google-platforme, f.eks. Søgning. Kunderne kan også filtrere for virksomheder ved hjælp af attributter for identitet.

Attributten "Virksomheden ejes af sorte" [annonceeksempel]

Den nye attribut "Lille virksomhed" bliver tilgængelig nu

Hvis du vælger "Lille virksomhed", kan kunderne se annoteringen ud for dine produkter på Søgning. Annoteringen fremhæver din status som en lille virksomhed og hjælper personer, der gerne vil støtte små virksomheder, med at finde dig.

Dette kan også hjælpe kunderne med at finde dig, når de gerne vil købe produkter fra en lille virksomhed.

This image shows how the small business attribute is displayed on Google Search and Google Maps.

Bemærk! Annotering for små virksomheder er ikke tilgængelig på fanen "Shopping".

Er min virksomhed "lille"?

Google anser små virksomheder for at være virksomheder, der:

• Ikke en franchise

og

• Har en årlig omsætning på under 10 mio. USD

Google kan automatisk identificere virksomheder som små virksomheder baseret på forskellige signaler, blandt andet tilbudspris og webtrafik. Hvis du opfylder ovenstående kriterier og er interesseret i denne nye funktion, kan du dog når som helst selv tilvælge den.

Uafhængige sælgere på e-handelsmarkedspladser, der opfylder definitionen for en lille virksomhed, som er beskrevet ovenfor, vil også kunne gøre brug af denne funktion. Hvis du er sælger og interesseret i funktionen, kan du kontakte din markedsplads for at deltage i den.

Hvis du har en markedsplads og er interesseret i at aktivere funktionen for små virksomheder, så dine sælgere kan bruge den, skal du opfylde følgende kriterier for kvalifikation:

1. Strukturér din Google Merchant Center-konto, så individuelle private sælgere får hver sin underkonto.
  2. Vær forberedt på og i stand til at identificere kvalificerede sælgere og tilvælge/fravælge funktionen på deres anmodning.
  3. Acceptér at inkludere sælgerens navn i tilbudsfortegnelserne på Google.

En markedsplads kan vise interesse i at bruge funktion ved at sende en mailanmodning til Google via denne formular.

Hvis du tilvælger "Inkluder min virksomhed i kampagner for…", kan din virksomhed, dine valgte identitetsatributter og dine produkter også blive vist på Google-sider, hvor virksomheder med specifikke attributter for identitet er fremhævet.

Du skal være kvalificeret til at vise gratis fortegnelser, hvis ikonet skal vises på dine sider med produktbeskrivelser. Der er en række ting, du kan gøre for at kvalificere dig til gratis fortegnelser, blandt andet at følge politikkerne for gratis fortegnelser samt politikkerne for Shopping-annoncer. Kvalificering er også baseret på din kontostatus og kvaliteten af de data, du stiller til rådighed. Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med din kvalificeringsstatus for gratis fortegnelser

Vejledning

1. På din Merchant Center-konto skal du klikke på værktøjsikonet Merchant Center Settings [icon] øverst til højre i Merchant Center.
Hvis du ikke har brugt Merchant Center før, kan du få flere oplysninger om, hvordan du opretter en konto.
  1. Gå til siden "Virksomhedsoplysninger".

Black-owned Merchant Center UI steps 1-2 [UI Screens]

1. På fanen "Om din virksomhed" skal du rulle ned til sektionen "Attributter for virksomhedsidentitet".
Bemærk! Det er kun administratorer, som kan se sektionen "Attributter for virksomhedsidentitet".
  1. Flyt kontakten ud for den relevante attribut for at til- eller fravælge den.
Husk! Når du tilvælger denne attribut for din virksomhed, erklærer du offentligt, at din virksomhed ejes af en person, der tilhører den valgte identitet.

​​​Attributter for virksomhedsidentitet – Black-owned – trin 4-6 [skærmbillede fra brugerfladen]

1. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Inkluder min virksomhed i kampagner for…", hvis du gerne vil have, at din virksomhed og dine produkter potentielt skal vises på sider med attributter for den valgte identitet.
Bemærk! Hvis du ikke vælger denne mulighed, vil din virksomhed stadig blive angivet med de valgte attributter for identitet i Google Søgning.

Du kan aktivere dine attributter for din virksomhedsidentitet og til enhver tid til- eller fravælge kampagner, der har noget med en attribut for virksomhedsidentitet at gøre. Husk, at det kan tage lidt tid, før de ændringer, du foretager, træder i kraft på dine sider med produktbeskrivelser på fanen "Shopping".

Fejlfinding og tilgængelighed

Det er i øjeblikket kun forhandlere i USA, der har en Merchant Center-konto med et virksomhedsland, som kan bruge denne funktion. Du kan tjekke, om der er angivet et virksomhedsland for din konto, ved at gå til "Virksomhedsoplysninger" og markere feltet "Virksomhedens land".

Hvis du tilvælger attributten for små virksomheder, kan Google tjekke, om du opfylder kriterierne for en lille virksomhed. Gør du ikke det, bliver du muligvis ikke vist som en lille virksomhed.

Sådan kan du få hjælp til at tilføje et virksomhedsland i dine kontoindstillinger:

1. Åbn kontaktformularen til Merchant Center.
  2. I feltet "Fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med" skal du skrive "Skift virksomhedens land til USA".
  3. Klik på Næste.
  4. Vælg "Andet" i sektionen "Bekræft dit problem".
  5. Rul ned, og klik på Næste trin.
  6. Vælg din kontaktmulighed, og udfyld dine oplysninger.
  7. Klik på Send.

Rapportering af misbrug

Google accepterer ikke misbrug eller chikane rettet mod vores forhandlerpartnere. Hvis vi opdager, at en forhandler, som har valgt en af attributterne for virksomhedsidentitet, bliver chikaneret i brugeranmeldelser eller på anden vis bliver behandlet dårligt på Googles platform som følge af denne selvidentifikation, tager vores misbrugsteams hurtigt hånd om sagen.

Du kan rapportere negative eller krænkende anmeldelser, som du mener, at du har fået som følge af at have identificeret din virksomhed som ejet af en person, der har den identitet, du har valgt. Google undersøger alle rapporteringer, og vi bestræber os på at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Hvis du vil rapportere en butiks- eller produktanmeldelse, skal du klikke på prikmenuen i øverste højre hjørne af anmeldelsen og derefter klikke på Rapportér. Udfyld din rapportering, og indsend den.