I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Slik løser du problemer med unøyaktige fraktkostnader (på grunn av manglende samsvar mellom fraktkostnadene i feeden din og på betalingssidene på nettstedet ditt)

Kontoen din har fått en advarsel eller er suspendert på grunn av denne feilen

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Fraktsatsene i Merchant Center-innstillingene dine eller produktinformasjonen din er lavere enn fraktsatsene som vises i kassen på nettstedet ditt.

Fraktkostnadene er en viktig del av kjøpsbeslutningen for folk som handler på nettet, og hvis du angir fraktkostnader i Merchant Center som er lavere enn kostnadene som er oppgitt på nettstedet ditt, er det mer sannsynlig at kunden avbryter betalingsprosessen, noe som fører til lave konverteringsfrekvenser.

Du skal ha mottatt en e-post der du bes om å oppdatere fraktsatsene dine i Merchant Center innen en viss dato, slik at disse verdiene stemmer overens med verdiene på nettstedet ditt.

Du kan angi fraktkostnader på konto- eller produktnivå. Vi anbefaler at du begynner med å konfigurere fraktinnstillinger for hele kontoen og bare overstyrer innstillingene på produktnivå når det er nødvendig.

Merk: Hvis verdien for fraktattributtet [shipping] er oppgitt, overstyres fraktsatsen på kontonivå.

Det finnes mange alternativer du kan bruke til å konfigurere fraktinformasjonen din. Hvis disse ikke støtter de nåværende fraktinnstillingene dine, kan du oppgi et litt høyere anslag for fraktkostnadene i produktinformasjonen din i Merchant Center.

Veiledning

Trinn 1: Sørg for at fraktsatsene i Merchant Center samsvarer med satsene på nettstedet ditt

1. Se nærmere på oppdateringsprosessen din for å prøve å finne ut hva som forårsaker problemet:
    • Les advarselen vi sendte på e-post, for å se eksempler på produkter som er berørt. Se om det finnes et gjennomgående problem i produktinformasjonen din som kan være årsaken til at fraktkostnadene ikke samsvarer.
    • Gå gjennom informasjonen du har konfigurert på «Frakttjenester»-fanen på «Frakt og returer»-siden, og satsene som er oppgitt via fraktattributtet [shipping].

Merk: Hvis verdien for fraktattributtet [shipping] er angitt, overstyres fraktsatsen på kontonivå.

1. Når du har løst problemet, oppdaterer du informasjonen på «Frakttjenester»-fanen eller via fraktattributtet [shipping] (hvis aktuelt) i produktinformasjonen, slik at den samsvarer med fraktkostnadene på nettstedet ditt. Hvis du ikke kan oppgi nøyaktige fraktsatser, kan du oppgi et litt høyere anslag for kostnadene som er oppgitt i Merchant Center.

Trinn 2: Send inn produktinformasjonen på nytt

Når du har løst problemet og oppdatert produktinformasjonen, kan du sende den inn på nytt på en av følgende måter:

Trinn 3: Be om en gjennomgang

Hvis kontoen din eller et produkttilbud er blitt avvist og du har løst problemet eller er uenig, kan du i noen tilfeller be om en gjennomgang. Hvis gjennomgangen går bra, forsvinner problemet. Hvis avvisningen opprettholdes og du er usikker på hva du skal gjøre videre, kan du kontakte oss.

Merk: Hvis du fører opp produkter via en tredjepartsplattform, kan du gå til den aktuelle appen for å be om en gjennomgang.