Tässä ohjekeskuksessa on Merchant Center Nextiä koskevia artikkeleita. Lue lisää päivityksestä ja katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Korjausohje: Epätarkat toimituskulut (laskeutumissivun ja verkkosivustosi kassasivujen välisistä epätarkoista toimituskuluista johtuen)

Tilillesi on joko annettu varoitus tai se on jäädytetty tämän virheen vuoksi

Kauppiaskeskuksen toimitusasetuksissa tuotetiedoissa olevat toimituskulut ovat alhaisempia kuin verkkosivustosi kassasivuilla näkyvät toimituskulut.

Toimituskulut vaikuttavat suuresti verkko-asiakkaiden päätöksentekoon. Jos siis lisäät Kauppiaskeskukseen pienemmät toimituskulut kuin verkkosivustollesi, asiakas keskeyttää maksuprosessin todennäköisemmin, jolloin konversioprosentti jää alhaiseksi.

Lähetimme sinulle sähköpostin, jossa pyysimme sinua päivittämään toimituskulusi tiettyyn päivämäärään mennessä niin, että arvot vastaavat verkkosivustollasi olevia arvoja.

Voit määrittää toimituskulut tilitasolla tai tuotetasolla. Suosittelemme, että aloitat määrittämällä toimitusasetukset koko tilille ja käytät tuotetason ohituksia tarvittaessa.

Huom. Jos toimitus [shipping] ‑määritteelle on lisätty arvo, se ohittaa tilitason toimitushinnan.

Voit käyttää useita erilaisia toimitusvaihtoehtoja toimitustietojesi määrittämiseen. Jos ne eivät tue nykyisiä toimitusasetuksiasi, voit arvioida toimituskulut hieman yläkanttiin Kauppiaskeskuksen tuotetiedoissa.

Ohjeet

Vaihe 1: Varmista, että Kauppiaskeskuksessa olevat toimituskulut vastaavat verkkosivustollasi olevia toimituskuluja

1. Tutki päivitysprosessiasi ongelman aiheuttajan selvittämiseksi:
    • Katso sähköpostiin saamastasi varoitusviestistä esimerkkejä tuotteista, joita ongelma koskee. Katso, onko tuotetiedoissa jokin yleinen ongelma, joka voi aiheuttaa toimituskulujen hintaristiriidan.
    • Tarkista Toimitus ja palautus ‑sivulta Toimituspalvelut-välilehdelle lisäämäsi tiedot sekä toimitus [shipping] ‑määritteen hinnat.

Huom. Jos toimitus [shipping] ‑määritteelle on lisätty arvo, se ohittaa tilitason shipping-toimitushinnan.

1. Kun olet ratkaissut ongelman, päivitä Toimituspalvelut-välilehden tiedot tai tuotetiedoissasi oleva toimitus [shipping] ‑määrite (jos käytössä) vastaamaan verkkosivustosi toimituskuluja. Jos et pysty ilmoittamaan tarkkoja toimituskuluja, voit ilmoittaa kustannukset hieman yläkanttiin Kauppiaskeskuksessa.

Vaihe 2: Lähetä tuotetiedot uudelleen

Kun olet korjannut ongelman ja päivittänyt tuotetietosi, lähetä tiedot uudelleen jollakin seuraavista tavoista:

Vaihe 3: Pyydä tarkastusta

Jos tilisi tai jokin tuotetarjouksistasi on hylätty ja olet joko ratkaissut ongelman tai olet eri mieltä siitä, voit pyytää tarkastusta joissain tapauksissa. Jos tarkastuksessa ei löydy ongelmia, ongelma häviää. Jos hylkäys pysyy voimassa etkä ole varma, miten jatkaa, ota meihin yhteyttä.

Huom. Jos listaat tuotteita kolmannen osapuolen alustalla, voit ehkä pyytää tarkastusta kolmannen osapuolen sovelluksesta.
Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja tarkastuksen pyytämiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.

Tarvitsetko lisää apua?

Tutustu tähän ohjeartikkeliin: Tarvitsen apua toimitustietojen korjaamiseen Kauppiaskeskuksessa.