In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing voor: schadelijke software

Ga naar Google Search Console om veiligheidsproblemen met betrekking tot uw websitedomein te beoordelen en op te lossen

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad met door de verkoper gehoste winkelpagina's

Google heeft vastgesteld dat uw site mogelijk onveilig is en heeft deze als zodanig gemarkeerd. Als gevolg hiervan kunnen gebruikers de site niet openen in bepaalde browsers en wordt deze niet getoond bij de Google-zoekresultaten.

U lost dit probleem op door uw site te onderzoeken en ervoor te zorgen dat uw domein veilig is. U kunt een herbeoordeling aanvragen nadat u het probleem in Search Console heeft opgelost.

Instructies

Stap 1: Begrijp het probleem en los het op

Onderzoek uw site en beveiligingsmaatregelen om de veiligheid van uw site te controleren.
  • In uw thema- of plug-inbestanden zitten misschien schadelijke links verborgen.
  • De plug-in is misschien verouderd of bevat een kwetsbaarheid.

Stap 2: Dien uw domein in bij Search Console

Nadat u het probleem heeft opgelost, gaat u naar Google Search Console voor uw domein en volgt u de instructies om het beveiligingsprobleem op te lossen.

Stap 3: Vraag een beoordeling aan

Vraag een accountbeoordeling aan nadat u de productgegevens opnieuw heeft ingediend die de verkeerde combinatie veroorzaakten.

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Ga naar 'Accountproblemen' op de pagina 'Diagnostische gegevens'.
  3. Kies het probleem op accountniveau dat u wilt laten beoordelen.
  4. Zorg dat er producten op voorraad zijn geüpload en dat alle problemen voor het betreffende doelland zijn opgelost.
  5. Klik op Beoordeling aanvragen.
  6. Beoordeel aan de hand van de tekst in het pop-upvenster of u het beoordelingsproces en de bijbehorende vereisten en beperkingen begrijpt.
  7. Vink het vakje aan en klik op Beoordeling aanvragen.
Opmerking: Het kan tot 5 dagen duren voordat een beoordelingsverzoek is afgerond. U krijgt een e-mailmelding zodra de beoordeling is afgerond.

Nadat de beoordeling is uitgevoerd en uw account voldoet aan de vereisten voor productgegevens, wordt uw account opnieuw geactiveerd.

Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt