Chatberichten sturen naar deelnemers van videogesprekken

Wilt u meer uit Google-apps halen op het werk of op school?  Meld u aan voor een kosteloze proefperiode voor Google Workspace

Tijdens een videogesprek kunt u berichten sturen naar de andere gasten in het videogesprek vanaf een computer of mobiel apparaat.

Opmerkingen:

• Als u deelneemt aan een vergaderruimte via Google-hardware voor vergaderruimten, kunt u de berichten wel bekijken, maar zelf geen berichten sturen.
  • Berichten zijn zichtbaar voor iedereen in het gesprek.
  • U kunt alleen de chatberichten bekijken die worden uitgewisseld terwijl u deelneemt aan het videogesprek. Berichten die zijn gestuurd voordat u deelnam, worden niet weergegeven. Alle berichten verdwijnen als u het videogesprek verlaat.

Een chatbericht sturen tijdens een videogesprek

1. Neem deel aan een Meet-videogesprek.
  2. Klik op Chat "" (rechtsboven).
  3. Voer een tekstbericht in en klik op het verzendicoon Verzenden.

Opmerking: Als u wilt dat gasten een bestand kunnen bewerken, moet u zorgen dat u het Google-bestand met ze heeft gedeeld.