Slik kan verter sende videomøter direkte

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Finn ut mer om den oppdaterte versjonen av direktesendinger.

Viktig: Du kan bare starte og stoppe direktesendinger via en datamaskin.

Denne artikkelen gjelder bare for møteverter samt deltakere som blir med via møtelinken. Informasjon for seere finner du i artikkelen Se direktesendinger.

Finn ut hvilke Google Workspace-utgaver som støtter direktesendinger

Direktesending internt og på andre domener er tilgjengelig med disse Google Workspace-utgavene:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus: Dette er tilgjengelig for brukere med «ansatt»- eller «student»-lisens.
  • Teaching and Learning Upgrade: Dette er tilgjengelig for brukere med Teaching and Learning Upgrade-lisens.

Sammenlign Google Workspace-utgaver eller Finn ut mer om tilgjengelige Meet-funksjoner.

Hvis direktesending er slått på for jobb- eller skolekontoen din, kan du la folk i organisasjonen din se på videomøtene dine. Med direktesendinger på flere domener kan administratorer også tillate at opptil 50 forskjellige klarerte Workspace-underdomener blir med i direktesendingene. Det maksimale antallet seere du kan ha i en direktesending, avhenger av Google Workspace-utgaven din.

Tips: Hvis du er Google Workspace-administrator og administrerer Google Meet for organisasjonen din, må du først tillate direktesendinger eller konfigurere direktesending over flere domener.

Hvem kan se direktesendinger?

Bare gjester i organisasjonen din kan se direktesendingene. Hvis administratoren din slår på direktesendinger over flere domener, kan gjester i organisasjonen din og på klarerte Workspace-domener se på sendingen.

• På datamaskinen kan alle møtedeltakerne i organisasjonen din stoppe og starte sendingen under møtet samt ta opp sendingen.
  • Gjester som ser på via linken til direktesendingen, kan ikke styre sendingen eller opptak. Finn ut mer om å se direktesendinger.

Tips: Arrangører av direktesendinger ser antallet seere øverst på skjermen. Telleren for direktesendingen viser hver nye seer til og med den 100. seeren. Etter at 100 seere er nådd, runder telleren av til nærmeste 5.

Nettlesere med støtte for Meet

Du kan bruke disse nettleserne for å se direktesendte møter:

• Chrome-nettleseren
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®
Du kan bruke direktesendinger i Meet til å dele
  • opplæring av ansatte i sanntid
  • akademisk informasjon med elever
  • konferansemateriale som ikke kan deles personlig
  • presentasjoner for hele organisasjonen med flere foredragsholdere
  • med gjester som bare har seertilgang

Du kan ikke bruke mobilenheter til å planlegge, starte eller stoppe direktesendinger i Meet. Bruk Kalender eller Meet på en datamaskin.

Deltakere som blir med via møtelinken og ikke linken til direktesendingen, har fortsatt full tilgang til alle møtefunksjoner, for eksempel følgende:

Se direktesendingsrapporten

Etter en direktesending mottar møtearrangøren en e-post med en rapport i Google Regneark-format. Finn ut hvordan du ser direktesendingsrapporten.