Duo ja Meet ovat yhdistyneet uudeksi Meet-sovellukseksi. Alkuperäisen Meetin käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen.

Videokokouksen livestriimaus

Sisäinen ja verkkotunnusten välinen livestriimaus on saatavilla seuraavissa Google Workspace ‑versioissa:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade

Vertaile Google Workspace ‑versioita tai lue lisää käytettävissäsi olevista Meet-ominaisuuksista.

Jos livestriimaus on otettu käyttöön työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, voit antaa organisaation käyttäjien seurata videokokouksia. Verkkotunnusten välisen livestriimauksen avulla järjestelmänvalvojat voivat kutsua jopa 50 luotettua Workspace ‑aliverkkotunnusta liittymään livestriimeihin. Livestriimin katsojien enimmäismäärä riippuu Google Workspace ‑versiosta.

Vinkki: Jos olet organisaation Google Meetiä hallinnoiva Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja, salli ensin livestriimaus.

Kuka voi katsella livestriimiä?

Vain omaan organisaatioosi kuuluvat voivat katsella livestriimiä. Kaikki organisaatioosi kuuluvat voivat lopettaa ja aloittaa striimin kokouksen aikana sekä tallentaa tapahtuman. Osallistujat, joilla on vain katseluoikeus, eivät voi osallistua kokoukseen aktiivisesti tai kontrolloida striimiä tai tallennusta.

Vinkki: Livestriimien järjestäjät näkevät katsojien lukumäärän näytön yläreunassa. Livestriimin laskurissa näkyy jokainen uusi katsoja sataan käyttäjään asti. Sadan käyttäjän jälkeen katsojamäärä pyöristetään viiden katsojan tarkkuuteen.

Meetiä tukevat selaimet

Voit katsella livestriimikokouksia näillä selaimilla:

• Chrome-selain
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®.

Mitä Meetin livestriimin kautta voi jakaa?

• Reaaliaikaiset työntekijä- ja henkilöstökoulutukset
  • Tiedotteet oppilaille
  • Kokousmateriaalit, joita ei voi jakaa fyysisesti
  • Koko organisaatiolle suunnatut esitykset, joissa on useita esittäjiä
  • Osallistujille on mahdollista antaa tarvittaessa vain katseluoikeudet

Klikkaamalla kokouslinkkiä pääset seuraamaan livenä striimattuja tapahtumia mobiililaitteesi selaimella. Meet-sovellusta ei tarvita.

Kokouksen järjestäjä ei voi määrittää Meetin striimitapahtuman ajankohtaa tai aloittaa ja lopettaa Meet-striimiä mobiililaitteella. Käytä sen sijaan Kalenterin ja Meetin tietokoneversioita.

Muuta aiheeseen liittyvää: