Transmetre en directe una videotrucada per als amfitrions

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Obtén més informació sobre l'experiència actualitzada de la transmissió en directe.

Important: només pots iniciar i aturar una transmissió en directe des de l'ordinador.

Aquest article està destinat només als amfitrions i als participants de reunions que s'hi uneixin mitjançant l'enllaç de la reunió. Per obtenir informació sobre l'experiència dels espectadors, consulta l'article Mirar una transmissió en directe.

Informació sobre quines edicions de Google Workspace poden transmetre contingut en directe

La transmissió en directe interna i entre dominis està disponible en aquestes edicions de Google Workspace:

• Enterprise Starter
  • Enterprise Plus
  • Enterprise Standard
  • Education Plus: disponible per als usuaris amb una llicència per a personal o per a estudiants
  • Teaching and Learning Upgrade: disponible per als usuaris amb una llicència de "Teaching and Learning Upgrade"

Compara les edicions de Google Workspace o obtén informació sobre les funcions de Meet que tens disponibles.

Si el teu compte de treball o d'un centre educatiu té la transmissió en directe activada, pots permetre que les persones de la teva organització mirin les videotrucades. Amb la transmissió en directe entre dominis, els administradors també poden permetre que s'uneixin a les seves transmissions en directe fins a 50 subdominis diferents de Workspace en els quals confiïn. El nombre màxim d'espectadors de les transmissions en directe depèn de l'edició de Google Workspace que tinguis.

Consell: si ets un administrador de Google Workspace i gestiones Google Meet per a la teva organització, primer has de permetre la reproducció en directe o configurar la reproducció en directe entre dominis.

Qui pot veure una reproducció en directe

Només poden veure les reproduccions en directe els convidats que pertanyen a la teva organització. Si el teu administrador activa la transmissió en directe entre dominis, els convidats que pertanyin a la teva organització i utilitzin dominis de Workspace de confiança podran mirar aquest esdeveniment.

• A l'ordinador, tots els participants de la reunió que pertanyin a la teva organització poden aturar i iniciar la transmissió durant la reunió i gravar l'esdeveniment.
  • Els convidats que miren l'esdeveniment a través de l'enllaç de la transmissió en directe no poden controlar-ne la transmissió ni la gravació. Obtén més informació a l'article Mirar una transmissió en directe.

Consell: els organitzadors de les reproduccions en directe veuran un comptador d'espectadors a la part superior de la pantalla. El comptador de la reproducció en directe mostrarà cada espectador nou fins als 100 primers usuaris. Un cop superada aquesta xifra, s'arrodonirà al múltiple de 5 més pròxim.

Navegadors compatibles amb Meet

Pots utilitzar els navegadors següents per veure reunions de reproducció en directe:

• Navegador Chrome
  • Microsoft® Edge®
  • Mozilla® Firefox®
  • Opera®
  • Apple® Safari®
Què pots compartir a través de la reproducció en directe amb Meet
  • Formació per a empleats i per a personal en temps real
  • Informació acadèmica amb els alumnes
  • Materials d'una conferència que no es poden compartir en persona
  • Presentacions per a tota l'organització amb diversos presentadors
  • És possible que els convidats es designin com a només visualització.

Al dispositiu mòbil, no pots programar, iniciar ni aturar un esdeveniment de transmissió en directe de Meet. Utilitza Calendar o Meet a l'ordinador.

Els participants que s'uneixin a través de l'enllaç de la reunió, no mitjançant l'enllaç de la transmissió en directe, continuaran tenint accés complet a totes les funcions de reunions, com ara:

Consultar l'informe d'una transmissió en directe

Després d'una reproducció en directe, l'organitzador de la reunió rep un correu electrònic amb un informe de Fulls de càlcul de Google. Obtén informació sobre com pots veure l'informe de la transmissió en directe.