Unir-se a una reunió

Important: obtén informació sobre com pots unir-te a una reunió a la nova aplicació Meet Aplicació Meet.

Pots unir-te a una videotrucada des de Google Meet, Google Calendar, Gmail, etc. També pots participar en una reunió per telèfon o des d'una sala de reunions, o pots utilitzar Google Meet sense un Compte de Google.

Informació sobre a quines reunions pots unir-te

Usuaris amb comptes personals

Com a usuari d'un compte personal, pots unir-te a:

• Totes les reunions a què t'hagin convidat usuaris amb comptes personals, subscriptors de Workspace Individual i subscriptors de Google One.
  • Algunes de les reunions a què t'hagin convidat altres usuaris amb comptes de Google Workspace.
    • Consell: els administradors de determinats usuaris de Workspace poden restringir-te l'accés a les reunions.
Subscriptors de Google One

Com a subscriptor de Google One, pots unir-te a:

• Totes les reunions a què t'hagin convidat usuaris amb comptes personals, subscriptors de Workspace Individual i subscriptors de Google One.
  • Algunes de les reunions a què t'hagin convidat altres usuaris amb comptes de Google Workspace.
    • Consell: els administradors de determinats usuaris de Workspace poden restringir-te l'accés a les reunions.
Subscriptors de Google Workspace Individual

Com a subscriptor de Workspace Individual, pots unir-te a:

• Totes les reunions a què t'hagin convidat usuaris amb comptes personals, subscriptors de Workspace Individual i subscriptors de Google One.
  • Algunes de les reunions a què t'hagin convidat altres usuaris amb comptes de Google Workspace.
    • Consell: els administradors de determinats usuaris de Workspace poden restringir-te l'accés a les reunions.
Usuaris de Google Workspace for Education

Com a usuari de Google Workspace for Education, el teu administrador de Google Workspace controla a quines reunions pots unir-te. De manera predeterminada, pots unir-te a qualsevol reunió que organitzi un usuari de Google Workspace que no sigui un subscriptor de Workspace Individual, però l'administrador pot canviar-ho per una de les opcions següents:

• Unir-te només a les reunions organitzades per un membre de la teva organització.
  • Unir-te a reunions organitzades per tots els usuaris.
Usuaris de Workspace

Com a usuari de Google Workspace, el teu administrador de Google Workspace controla a quines reunions pots unir-te. De manera predeterminada, pots unir-te a qualsevol reunió que organitzi un usuari de Google Workspace, un usuari d'un compte personal, un subscriptor de Workspace Individual o un subscriptor de Google One, tret que el teu administrador la restringeixi a una de les opcions següents:

• Unir-te només a les reunions organitzades per un membre de la teva organització.
  • Unir-te només a les reunions organitzades per usuaris de Google Workspace.
    • Consell: no s'hi inclouen els subscriptors de Workspace Individual.

Informació sobre qui pot unir-se a les teves reunions

Usuaris amb comptes personals

Com a usuari d'un compte personal, qualsevol persona pot unir-se a les teves reunions. Això inclou les persones que:

• Hagin iniciat la sessió amb un compte personal, un compte de Google One o un compte de Workspace Individual.
  • Formin part d'una sala de xat en què s'hagi creat l'enllaç a la reunió.
  • Formin part d'una organització de Google Workspace els administradors de la qual els ho permetin.
    • Consell: és possible que alguns administradors de Workspace restringeixin els usuaris perquè no es puguin unir a les reunions organitzades per tu.
  • No hagin iniciat la sessió en un Compte de Google.
    • Consell: han de sol·licitar poder unir-se a la reunió.
Subscriptors de Google One

Com a subscriptor de Google One, qualsevol persona pot unir-se a les teves reunions. Això inclou les persones que:

• Hagin iniciat la sessió amb un compte personal, un compte de Google One o un compte de Workspace Individual.
  • Formin part d'una sala de xat en què s'hagi creat l'enllaç a la reunió.
  • Formin part d'una organització de Google Workspace els administradors de la qual els ho permetin.
    • Consell: és possible que alguns administradors de Workspace restringeixin els usuaris perquè no es puguin unir a les reunions organitzades per tu.
  • No hagin iniciat la sessió en un Compte de Google.
    • Consell: han de sol·licitar poder unir-se a la reunió.
Subscriptors de Google Workspace Individual

Com a usuari de Workspace Individual, qualsevol persona pot unir-se a les teves reunions. Això inclou les persones que:

• Hagin iniciat la sessió amb un compte personal, un compte de Google One o un compte de Workspace Individual.
  • Formin part d'una sala de xat en què s'hagi creat l'enllaç a la reunió.
  • Hi hagin participat per telèfon.
  • Formin part d'una organització de Google Workspace els administradors de la qual els ho permetin.
    • Consell: és possible que alguns administradors de Workspace restringeixin els usuaris perquè no es puguin unir a les reunions organitzades per tu.
  • No hagin iniciat la sessió en un Compte de Google.
    • Consell: han de sol·licitar poder unir-se a la reunió.
Usuaris de Google Workspace for Education

Important: de manera predeterminada, només poden unir-se a les reunions els usuaris de la teva organització o les persones que hi participen per telèfon.

L'administrador de Google Workspace pot canviar qui s'uneix a les reunions per alguna de les opcions següents:

• [Opció predeterminada] Només els usuaris de la teva organització o qualsevol persona que hi participi per telèfon.
  • Qualsevol persona que tingui la sessió iniciada amb un Compte de Google o que hi participi per telèfon.
  • Tothom, fins i tot els usuaris que no tinguin la sessió iniciada amb un Compte de Google.
Usuaris de Workspace

Important: de manera predeterminada, tots els usuaris poden unir-se a les teves reunions. Això inclou els usuaris que no tenen la sessió iniciada en un Compte de Google.

L'administrador de Google Workspace pot canviar qui s'uneix a les reunions per alguna de les opcions següents:

• Només els usuaris de la teva organització o qualsevol persona que hi participi per telèfon.
  • Qualsevol persona que tingui la sessió iniciada amb un Compte de Google o que hi participi per telèfon.
  • [Opció predeterminada] Tothom, fins i tot els usuaris que no tinguin la sessió iniciada amb un Compte de Google.
Unir-se a una videotrucada des d'un esdeveniment de Google Calendar
  1. A Google Calendar, fes clic a l'esdeveniment al qual vols unir-te.
  2. Fes clic a Vull unir-me amb Google Meet.
  3. A la finestra que s'obre, fes clic a Uneix-me ara
Si l'administrador de Google Workspace ho permet, també pots unir-t'hi des d'altres sistemes de videoconferència. Per obtenir informació, consulta l'article sobre com pots configurar la interoperabilitat.
Unir-se a una videotrucada des de Meet
A Meet, pots seleccionar un esdeveniment programat o introduir un àlies o un codi de reunió.

Seleccionar un esdeveniment programat

1. En un navegador web, introdueix https://meet.google.com.
  2. Selecciona la reunió a la llista d'esdeveniments programats. A Google Meet només es mostraran les reunions programades amb Google Calendar.
  3. Fes clic a Uneix-me ara.

Consell: quan s'uneixen les primeres 5 persones, se sent un so. A partir d'aleshores, rebràs una notificació silenciosa quan s'hi uneixin participants nous.

Introduir un codi o un àlies de reunió

1. En un navegador web, introdueix https://meet.google.com.
  2. Fes clic a Introdueix un codi o un enllaç > fes clic a Uneix-me.
  3. Introdueix un codi o un àlies de reunió.
    • El codi de la reunió és la cadena de lletres que hi ha al final de l'enllaç de la reunió. No cal que introdueixis els guionets.
    • Només pots utilitzar àlies de reunió amb persones de la teva organització. Actualment aquesta funció només està disponible per als usuaris de Google Workspace.
    • Si la teva organització ha comprat i instal·lat un dispositiu de maquinari de Meet, també pots escriure el codi o l'àlies de la reunió al dispositiu.

• Per iniciar una reunió nova amb un codi nou, deixa el camp en blanc.

4. Fes clic a Continua i, després, a Uneix-me ara.
Unir-se a una videotrucada des de Gmail Unir-se a una videotrucada amb l'URL d'enllaç a una reunió
De vegades, no hi ha prou temps per programar una reunió i reservar una sala. Amb Meet, pots unir-te a una videotrucada de manera improvisada fent clic a l'URL d'enllaç a reunió que se t'enviï per missatge de text o correu electrònic.
  1. Fes clic a l'enllaç de la reunió que se t'ha enviat en un missatge de xat o un correu electrònic.
  2. Segueix les indicacions en pantalla per unir-te a la reunió.

Consell: només poden entrar a les reunions sense sol·licitar-ho explícitament els participants inclosos a la invitació del calendari. Els participants que no hi estiguin inclosos han de sol·licitar unir-se a una reunió fent un "toc" que ha d'acceptar l'organitzador de la reunió.

Utilitzar un telèfon per participar en una reunió
Important: només pots participar per telèfon en una reunió si l'ha organitzat un usuari de Google Workspace.

Només s'afegeix un número de telèfon si els administradors activen la funció per participar-hi per telèfon.

Si l'administrador de Google Workspace ho permet, pots participar per telèfon, només amb àudio, en la videotrucada de Meet des de 15 minuts abans que comenci la reunió i fins que finalitzi. Si ja hi ha algú a la reunió i t'hi concedeix accés, podràs unir-t'hi abans.

Pots pertànyer a una altra organització o tenir una edició de Google Workspace diferent de la de l'organitzador de l'esdeveniment. Si ets al directori corporatiu de l'organitzador, els participants veuran el teu nom a la reunió; en cas contrari, només veuran una part d'un número de telèfon.

• La resta de participants han de verificar sempre que la persona que participa per telèfon sigui la correcta.
  • Les persones que participen per telèfon es tenen en compte pel que fa al límit màxim de participants d'una reunió.
  • S'aplicaran càrrecs estàndard per trucada.

Unir-se a una reunió amb un número de telèfon

Consell: si proves de participar per telèfon en una reunió abans que comenci, pot ser que se't mostri un error en què s'indica que el PIN no es reconeix.

Pots participar a la reunió per telèfon durant l'horari programat mitjançant un dels mètodes següents:

• Introdueix el número de telèfon que figura a la invitació a l'esdeveniment o a la reunió de Google Calendar.
    A continuació, introdueix el PIN i #.
  • Toca el número de telèfon a l'aplicació Meet o Calendar.
    El PIN s'introdueix automàticament.

Totes les edicions de Google Workspace inclouen un número de telèfon dels EUA. Les edicions de G Suite Basic, G Suite Business, Google Workspace Essentials, Enterprise i Education Plus també admeten números internacionals a les videotrucades de Meet.

Si la teva organització activa Marcatge internacional de Meet, hi haurà més números internacionals disponibles. És possible que l'operador del teu telèfon apliqui càrrecs per ús de dades i trucades de llarga distància.

Silenciar o deixar de silenciar el telèfon

Se't silenciarà si un altre participant de la reunió et silencia o si:
  • Prems *6.
  • Tens el volum del telèfon al mínim.
  • T'hi uneixes després del 5è participant.
Torna a prémer *6 o apuja el volum per deixar de silenciar.

Llista de països on s'admet la participació en reunions per telèfon

Per veure una llista completa de països, consulta els països en què s'admet la participació en reunions per telèfon.

Unir-se a una videotrucada des d'una sala de reunions de Google
  • Selecciona la reunió de la llista d'esdeveniments programats utilitzant el comandament del maquinari de Google per a sales de reunions.
  • Introdueix el codi o l'àlies de la reunió al dispositiu de maquinari de Google per a sales de reunions.
Unir-se a una videotrucada des d'un sistema de tercers

Si la teva organització ho permet, pots unir-te a reunions des de dispositius de tercers.

Per obtenir informació sobre la configuració de l'administrador, consulta l'article Permetre que dispositius de tercers s'uneixin a les trucades de Meet.

Dispositius Zoom Rooms

Per unir-te a una trucada de Google Meet des d'un dispositiu Zoom Rooms, tria una d'aquestes opcions:

• Toca l'esdeveniment al calendari del dispositiu si la reunió estava programada amb antelació.
  • Toca la icona de Google Meet i introdueix el codi de la reunió.

Dispositius Cisco Webex

Per unir-te a una trucada de Google Meet des d'un dispositiu Cisco Webex, tria una d'aquestes opcions:

• Toca l'esdeveniment al calendari del dispositiu si la reunió estava programada amb antelació.
  • Toca la icona de Google Meet i introdueix el codi de la reunió.

Altres sistemes de tercers que utilitzen Pexip

1. A Google Calendar, fes clic a l'esdeveniment al qual vols unir-te.
  2. Selecciona Més opcions per unir-se.
  3. Selecciona Sistemes de tercers.
  4. Segueix les instruccions per unir-te des del teu sistema.

Què no pots fer

Si t'uneixes a una reunió des d'un sistema de tercers, no podràs fer servir Meet per controlar funcions, com ara la càmera o el micròfon, sinó que hauràs d'utilitzar els controls dels tercers. Per exemple, no podràs dur a terme les accions següents des del sistema de tercers:
  • Veure el xat de la reunió o escriure-hi.
  • Iniciar o aturar gravacions a Meet.
  • Admetre o bloquejar altres participants.
  • Silenciar o deixar de silenciar altres participants.
Els altres participants de Meet no poden silenciar la teva sala.
Unir-se a una videotrucada sense tenir un Compte de Google
Important: la informació següent és per a reunions organitzades per usuaris de Google Workspace.
No necessites un Compte de Google per participar en videotrucades de Meet. Tanmateix, si no tens cap Compte de Google, l'organitzador de la reunió o algú de l'organització t'ha de concedir accés a la reunió.
Consell: si no tens la sessió iniciada en un Compte de Google o de Gmail, no t'hi podràs unir des del dispositiu mòbil.

Unir-se a una videotrucada amb un enllaç de la reunió

1. Obre el missatge de xat o el correu electrònic que conté l'enllaç de la reunió > fes clic a l'enllaç.
  2. Fes clic a Sol·licita unir-t'hi.
  3. Quan algú de la reunió t'hi doni accés, podràs unir-t'hi.

Unir-se a una videotrucada des de Meet

1. Ves a meet.google.com.
  2. Fes clic a Utilitza un codi de reunió.
  3. Introdueix el codi i fes clic a Continua.
  4. Fes clic a Sol·licita unir-t'hi.
  5. Quan algú de la reunió t'hi doni accés, podràs unir-t'hi.

Altres notes

• Quan t'uneixis a una reunió, compartirem el teu identificador de la reunió amb el domini allotjat de la reunió amb finalitats d'auditoria i de resolució de problemes. L'identificador d'una reunió és la teva adreça electrònica o el teu número de telèfon, si has trucat a la reunió.
  • Usuaris de Meet amb un Compte personal de Google: quan un usuari marcat com a abusiu en una reunió intenta unir-se a una altra reunió, el moderador rep aquest missatge: "Aquesta persona és sospitosa d'haver fet un ús abusiu del servei en el passat".