Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Start eller planlæg et Google Meet-videomøde

Du kan konfigurere eller starte et nyt Google Meet-videomøde via:

• Meet
  • Gmail
  • Google Kalender
  • Et andet planlægningssystem

Start et videomøde via Meet

1. Gå til Google Meet.
  2. Klik på Nyt møde.
  3. Vælg en mulighed:
    • Opret et møde til senere:
      • Du kan dele mødeoplysninger om et senere møde ved at kopiere mødelinket og dele det med deltagerne.
      • Du kan starte mødet direkte via dette link ved at indsætte linket i en browser eller indtaste linket i feltet "Angiv en kode eller et link" efterfulgt af klik på Deltag.
    • Start et møde med det samme: Opret et nyt møde, og deltag i mødet med det samme.
    • Planlæg i Google Kalender: Når du planlægger et møde, bliver du sendt videre til Google Kalender.

Tip! Brugere af Google Workspace Essentials kan ikke planlægge et møde i Google Kalender.

Start et videomøde via Gmail

Vigtigt! Du skal aktivere Meet i Gmail for at starte et videomøde via Gmail.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Nyt møde nederst til venstre under "Meet".
  3. Klik på Send invitation for at sende mødeinvitationen via et link eller en mail.
    • Klik på Kopiér mødeinvitation for at kopiere oplysningerne til mødeinvitationen.
    • Klik på Del via mail for at sende en mailinvitation.
  4. Når du er klar til at deltage i mødet, skal du klikke på Deltag nu.
  5. Inden du deltager i dit første møde, skal du sørge for at give adgang til din mikrofon og dit kamera. Når du har givet tilladelse:
    • Slå din mikrofon til eller fra ved at klikke på Mikrofon Mikrofon.
    • Slå dit kamera til eller fra ved at klikke på Kamera Videoopkald.
  6. Deltag i opkaldet ved at klikke på Deltag nu.
  7. Forlad opkaldet ved at klikke på Forlad opkald Call end icon.

Planlæg et videomøde via Google Kalender

Når du opretter en begivenhed i Google Kalender, kan du tilføje et videomødelink.

• Google Workspace-brugere: Du kan også føje et mødeopkaldsnummer til begivenheden i Kalender.
  • Google Workspace Essentials-brugere: Du kan ikke planlægge et møde i Google Kalender.

Vigtigt! Gæster kan videresende mødelinket til andre. Hvis en person, der ikke er inviteret, forsøger at deltage , skal en mødedeltager fra din organisation acceptere dennes anmodning. I forbindelse med møder, der er organiseret af en personlig Google-konto, er det kun mødets ejer, der kan lukke disse deltagere ind.

1. Opret en begivenhed i Kalender.
  2. Klik på Tilføj gæster.
  3. Angiv navnene eller mailadresserne på de personer, du vil invitere.
  4. Klik på Gem.
  5. Hvis du vil give gæsterne besked, skal du klikke på Send.

Planlæg et videomøde i et andet planlægningssystem

1. Start et videomøde via Gmail eller Meet.
  2. Kopiér mødeoplysningerne til en begivenhed, der er oprettet i dit planlægningssystem.
Tip! Tjek, hvornår mødekoder udløber, så du er sikker på, at du ikke deltager i et møde med en udløbet kode, og så du bedre kan planlægge de fremtidige møder, du opretter. Få flere oplysninger om Google Meet-mødekoder.

Relaterede emner