Iniciar o programar una videotrucada de Google Meet

Pots configurar o iniciar una videotrucada nova de Google Meet des de:

• Meet
  • Gmail
  • Google Calendar
  • Google Chat (només per a mòbils)
  • Un altre sistema de programació
Consell: per assegurar-te que no t'uneixes a una reunió amb un codi caducat i per planificar millor les reunions que creïs en el futur, consulta quan caduquen els codis de reunió. Obtén informació sobre els codis de reunió de Google Meet.

Iniciar una videotrucada des de Meet

1. Ves a Google Meet.
  2. Fes clic a Crea una reunió.
  3. Selecciona una opció:
    • Crea una reunió per a més tard:
      • Per compartir els detalls d'una reunió futura, copia'n l'enllaç i comparteix-lo amb els participants.
      • Per iniciar la reunió directament amb aquest enllaç, enganxa'l en un navegador o introdueix-lo al camp "Introdueix un codi o un enllaç" i, a continuació, fes clic a Uneix-me.
    • Inicia una reunió a l'instant: crea una reunió i uneix-t'hi directament.
    • Programa a Google Calendar: per programar una reunió, se't dirigeix a Google Calendar.

Consell: els usuaris de Google Workspace Essentials no poden programar reunions a Google Calendar.

Iniciar una videotrucada des de Gmail

Important : per iniciar una videotrucada des de Gmail, has d'activar la funció Meet a Gmail.
  1. Obre Gmail.
  2. A la secció Meet, fes clic a Crea una reunió.
  3. Per enviar la invitació a la reunió mitjançant un enllaç o un correu electrònic, fes clic a Envia la invitació
    • Per copiar els detalls de la invitació a la reunió, fes clic a Copia la invitació a la reunió.
    • Per enviar una invitació per correu electrònic, feu clic a Comparteix per correu electrònic.
  4. Quan estigueu a punt per unir-vos a la reunió, feu clic a Uneix-me ara.
  5. Abans d'unir-te a una reunió per primera vegada, assegura't de concedir els permisos per al micròfon i per a la càmera. Un cop els hagis concedit:
    • Per activar o desactivar el micròfon, fes clic a Micròfon Micròfon.
    • Per activar o desactivar la càmera, fes clic a Càmera Videotrucada.
  6. Per unir-te a la trucada, fes clic a Uneix-me ara.
  7. Per finalitzar la trucada, fes clic a Surt de la trucada Call end icon.

Iniciar una videotrucada directament des de Gmail o Chat

Inicia una videotrucada directament des de Gmail o Chat.

Programar una videotrucada des de Google Calendar

Quan crees un esdeveniment a Google Calendar, pots afegir un enllaç d'una videotrucada.

• Usuaris de Google Workspace: també pots afegir un número d'accés a l'esdeveniment de Calendar.
  • Usuaris de Google Workspace Essentials: no pots programar una reunió a Google Calendar.

Important: els convidats poden reenviar l'enllaç de la reunió a altres persones. Si una persona sense invitació intenta unir-se a la reunió, un participant que sigui de la teva organització haurà d'acceptar la sol·licitud. En el cas de les reunions organitzades per un Compte de Google personal, només el creador de la reunió pot admetre aquests participants.

1. A Calendar, crea un esdeveniment.
  2. Fes clic a Afegeix convidats.
  3. Introdueix els noms o les adreces electròniques de les persones que vols convidar.
  4. Fes clic a Desa.
  5. Per enviar una notificació als convidats, fes clic a Envia.

Activa l'opció De manera predeterminada, tothom és un espectador:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Crea una reunió nova i afegeix-hi convidats.
  3. A la invitació de Google Calendar de la reunió, obre Controls d'amfitrió .
  4. Activa l'opció Gestió d'amfitrions.
  5. A la pestanya "Convidats", activa De manera predeterminada, tothom és un espectador.
  6. Opcional: afegeix contribuïdors.
    • Per afegir contribuïdors, afegeix convidats a la invitació.
    • Consell: si no se'n mostra l'adreça electrònica, assegura't que primer se'ls afegeixi a la invitació.

Obtén informació sobre com pots assignar la funció de només visualització a Google Meet.

Programar una videotrucada en un altre sistema de programació

1. Inicia una videotrucada des de Gmail o Meet.
  2. Copia els detalls de la reunió en un esdeveniment creat al sistema de programació en qüestió.

Controlar l'accés a les reunions amb els controls d'amfitrió

Utilitza els controls d'amfitrió per gestionar qui pot unir-se a les teves reunions.

1. A Google Calendar, selecciona un esdeveniment.
  2. Fes clic a Configuració .
  3. A la pestanya "Controls d'amfitrió", a la secció "Accés a la reunió", tria un tipus d'accés a la reunió:
    • Obert: qualsevol persona que tingui un enllaç de la teva reunió podrà unir-s'hi. No cal que ningú faci un toc.
    • De confiança: qualsevol persona de l'organització de l'amfitrió podrà unir-s'hi sense fer cap toc. Les persones que no pertanyin a l'organització, però a qui s'hagi convidat a través d'un esdeveniment de Google Calendar, podran unir-s'hi sense haver de fer cap toc. La resta de persones hauran de fer un toc.
    • Restringit: podrà unir-s'hi qualsevol persona a qui un amfitrió hagi convidat a través d'un esdeveniment de Google Calendar o des de la reunió. La resta de persones hauran de fer un toc.
      • Aquesta opció no està disponible per als consumidors.
  4. Opcional: per triar si t'has d'unir a la reunió abans que qualsevol altra persona, activa "L'amfitrió s'hi ha d'unir abans que la resta".
  5. Fes clic a Desa.

Consell: la configuració s'aplica al nivell de reunió, de manera que diverses reunions poden tenir opcions d'accés diferents. Les reunions recurrents mantenen la mateixa configuració que la primera.

Informació sobre la configuració predeterminada

• Usuaris d'empresa: de manera predeterminada, en totes les reunions noves l'accés s'estableix en "De confiança" i els convidats poden unir-s'hi abans que tu.
  • Usuaris de centres educatius: per a les reunions noves que es creen amb Google Classroom, l'accés s'estableix en "Restringit" i els convidats no poden unir-s'hi abans que tu. De manera predeterminada, a la resta de reunions noves l'accés s'estableix en "De confiança" i els convidats poden unir-s'hi abans que tu.
  • Consumidors: de manera predeterminada, en totes les reunions noves l'accés s'estableix en "De confiança" i els convidats poden unir-s'hi abans que tu. Totes les persones convidades mitjançant Google Calendar es consideren de confiança.