Start eller planlæg et Google Meet-videomøde

Du kan konfigurere eller starte et nyt Google Meet-videomøde via:

• Meet
  • Gmail
  • Google Kalender
  • Google Chat (kun på mobilenheder)
  • Et andet planlægningssystem
Tip! Tjek, hvornår mødekoder udløber, så du er sikker på, at du ikke deltager i et møde med en udløbet kode, og så du bedre kan planlægge de fremtidige møder, du opretter. Få flere oplysninger om mødekoder i Google Meet.

Hent Meet-appen

1. Gå til App Store.
  2. Download og installer Google Meet-appen Meet-appen.
  3. Tryk på Google Meet-appen Meet-appen på din enhed for at åbne appen.

Opkald synkroniseres, så du kan starte et videomøde på én enhed og fortsætte på en anden.

Opret et møde i Google Meet-appen

Sørg for, at du har den nyeste version af Meet-appen.

1. Åbn Meet-appen Meet-appen.
  2. Tryk på Nyt Camera nederst til højre.
  3. Tryk på Opret et nyt møde Share link.
    • Vælg en af mulighederne for at dele et mødelink:
      • Kopiér Content copy
        • Du kan sende linket via mail eller besked.
      • Del
    • Tryk på Deltag i mødet Create New Meeting for at deltage i et møde, du har oprettet.

Planlæg et møde i Google Meet-appen

1. Åbn Meet-appen Meet-appen.
  2. Tryk på Nyt Camera nederst til højre.
  3. Tryk på Planlæg i Google Kalender Calendar.
  4. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.
  5. Brug knappen Tilbage til at vende tilbage til Meet-appen Meet-appen.
  6. Du kan tilgå mødet:
    • Via startskærmen i Meet-appen
    • Via mødelinket i din kalenderbegivenhed

Start et møde i Meet-appen (original)

1. Åbn Meet-appen (original) .
  2. Tryk på Nyt møde.
  3. Vælg en af mulighederne:
    • Få et mødelink til deling: Dette genererer et mødelink, som du kan dele nu eller senere. Tryk på Del invitation for at invitere andre. Kopiér koden i feltet "Deltag via en kode" for at deltage i mødet.
      • Tip! Google Workspace-brugere modtager "Få delevenlige oplysninger om, hvordan du deltager". Dette fungerer nøjagtig på samme måde som "Få et mødelink til deling".
    • Start et møde med det samme: Opret et møde, som du deltager i med det samme.
    • Calendar Planlæg i Google Kalender: Hvis du vil planlægge et møde, bliver du sendt videre til Google Kalender-appen.

Planlæg et videomøde i Google Kalender-appen

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på Tilføj Begivenhed.
  3. Tilføj gæster.
  4. Tryk på Udfør og derefter Gem.

Gør alle til passive brugere:

1. Åbn Google Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Opret et nyt møde, og tilføj gæster.
  3. Åbn Værtsfunktioner i Google Kalender-mødeinvitationen.
  4. Aktivér Værtsadministration.
  5. Aktivér Alle er seere på fanen "Gæster".
  6. Valgfrit: Tilføj bidragydere.
    • Hvis du vil tilføje bidragydere, skal du føje gæster til invitationen.
    • Tip! Hvis deres mailadresse ikke vises, skal du sørge for, at de er føjet til invitationen.

Få flere oplysninger om, hvordan du tildeler rollen Kun visning i Google Meet.

Styr adgangen til mødet med værtsfunktionerne

Brug værtsfunktioner til at administrere, hvem der kan deltage i dine møder.

1. Vælg en begivenhed i Google Kalender.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Vælg en mødeadgangstype på fanen "Værtsfunktioner" under "Mødeadgang":
    • Åbent: Alle med et mødelink kan deltage i dine møder. Ingen behøver at banke på.
    • Betroet: Alle i værtens organisation kan deltage uden at banke på. Alle uden for organisationen, der er inviteret via en begivenhed i Google Kalender, kan deltage uden at banke på. Alle andre skal banke på.
    • Begrænset: Alle, der er inviteret via en Google Kalender-begivenhed eller af en mødevært inde fra selve mødet, kan deltage. Alle andre skal banke på.
      • Ikke tilgængelig for brugere med en forbrugerkonto.
  4. Valgfrit: Du kan vælge, om du skal deltage i mødet, før andre kan, ved at aktivere "Værten skal deltage i mødet, før andre kan deltage".
  5. Tryk på Gem.

Tip! Indstillingerne er på mødeniveau, så forskellige møder kan have forskellige valgmuligheder for mødeadgang. Faste møder beholder de samme indstillinger som det første møde.

Få flere oplysninger om standardindstillinger

• Virksomhedsbrugere: Alle nye møder er som standard angivet til "Betroet", og dine gæster kan deltage før dig som standard.
  • Education-brugere: Nye møder, der er oprettet via Google Classroom, er indstillet til "Begrænset", og dine gæster kan ikke deltage før dig. Alle andre nye møder angives som "Betroet", og dine gæster kan som standard deltage før dig.
  • Forbrugerbrugere: Alle nye møder er som standard angivet som "Betroet", og dine gæster kan som standard deltage inden dig. Alle, der er inviteret via en Google Kalender-invitation, betragtes som "Betroet".

Start et videomøde direkte fra Gmail eller Chat

Start et videomøde direkte fra Gmail eller Chat.