Legg til Meet-videomøter i Outlook

Du kan raskt legge til et Google Meet-videomøte i en Microsoft Outlook-aktivitet eller -e-post via Google Meet-tillegget for Microsoft Outlook.

Deltakere kan bli med ved å klikke på videomøtelinken i Outlook-aktiviteten. For møter som organiseres via en Google Workspace-konto, kan brukerne bli med ved å ringe det angitte nummeret fra en telefon. Du kan invitere flere brukere til videomøtet også etter at det har startet.

Hvis du bruker Meet via en jobb- eller skolekonto, kan du legge til deltakere utenfor organisasjonen din i Outlook-aktiviteten eller -e-posten. Noen fra organisasjonen din må slippe dem inn i møtet når de ber om å få bli med.

Før du begynner

Hvis du bruker Meet via en jobb- eller skolekonto på en Windows-datamaskin, må du installere Disk for datamaskiner, som inneholder Meet for Outlook og andre nyttige funksjoner.

Du kan også installere bare Outlook-tillegget på Mac- eller Windows-maskinen din.

Alternativ 1: Installer Disk for datamaskiner og de inkluderte Outlook-programtilleggene

Støttes bare på Windows-datamaskiner.

Hvis du bruker Meet via en jobb- eller skolekonto på en Windows-datamaskin, må du installere Google Disk for datamaskiner. Med de inkluderte programtilleggene kan du legge til Meet-videosamtaler og legge ved Google Disk-filer i e-poster og aktiviteter i Outlook.

Du kan installere Disk for datamaskiner på en Windows-datamaskin, eller Google Workspace-administratorer kan implementere Disk for datamaskiner for alle brukerne.

Krav

• På Windows-datamaskiner
  • Disk for datamaskiner versjon 39 eller nyere
  • En Google-konto, for eksempel Gmail eller Google Workspace

Støttes ikke

Mobilenheter støtter ikke Meet-tillegget for Outlook

Hvis noe av det følgende gjelder, installerer du Meet-tillegget i stedet.

• Mac-datamaskiner
  • Outlook på nettet

Beslektede emner

Alternativ 2: Installer Meet-tillegget

Installer bare Meet-tillegget hvis du bruker Meet med en personlig Google-konto, har Mac, bruker Outlook Online eller ikke bruker Google Disk.

1. I AppSource går du til Google Meet-tillegget.
  2. Klikk på Få den nå.
  3. Følg veiledningen for å installere Google Meet-tillegget.

Krav

For å bruke Meet-tillegget for Outlook må du ha

1. en Google-konto, for eksempel Gmail eller Google Workspace
  2. en datamaskin med Outlook 2016 eller 2019 for Windows, Outlook 2016 for Mac eller Outlook på nettet

Microsoft Exchange-krav

Exchange-administratorer må slå på følgende for Exchange Online eller en lokal versjon av Exchange:

• Exchange Online eller en lokal versjon av Exchange 2019 som støtter kravsett 1.4 for Mailbox API
  • installering av tillegg
  • tilgang til Microsoft AppSource

Du finner organisasjonens Exchange-versjon i Microsoft-dokumentasjonen for tjenere og kontoer.

Støttes ikke

• Mobilenheter støtter ikke Meet-tillegget for Outlook.
Legg til Meet-videomøter i e-poster eller kalenderaktiviteter i Outlook
Tips: For å sikre at du ikke blir med på møter med utløpte koder, og for å planlegge bedre for fremtidige møter du oppretter, bør du sjekke når møtekodene utløper. Finn ut mer om møtekoder i Google Meet.

Når du har installert tillegget, ser du et Meet-ikon  når du redigerer e-poster eller kalenderaktiviteter i Outlook.

Slik legger du til Meet-videomøter:

1. Klikk på Meet-ikonet .
  2. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Google-kontoen din (for eksempel Gmail eller Google Workspace).

Informasjonen om hvordan du kan delta på videomøtet, blir lagt til i e-post- eller kalenderinvitasjonen din.

Inviter og legg til gjester i videomøter

Du kan la gjester delta i møter ved å legge dem til i en kalenderaktivitet i Outlook.

Hvis gjestene dine bruker Google Meet-enheter, kan du også sende dem koden til videomøtet. De kan bli med ved å skrive inn koden via berøringsskjermen eller fjernkontrollen.

Du kan også invitere dem under videomøtet. Se Legg til eller fjern folk fra videomøter for å finne ut mer.

Bli med i videomøter

For å bli med i et videomøte, klikk på nettadressen til videomøtet. Du kan også ringe til møtet fra en telefon ved å bruke det inkluderte nummeret.

Hvis du bruker Google Meet-enheter, skriver du inn møtekoden ved hjelp av berøringsskjermen eller fjernkontrollen.

Vanlige spørsmål om Disk for datamaskiner for Outlook

Jeg har installert Disk for datamaskiner på Mac. Hvorfor ser jeg ikke Meet-knappen i Outlook?

Meet-tillegget i Disk for datamaskiner støttes kun på Windows-datamaskiner. Installer Meet-tillegget fra AppSource.

Vanlige spørsmål om Meet-tillegget for Outlook

Hvorfor får jeg en feilmelding når jeg prøver å installere tillegget?

Sørg for at du er logget på en Google-konto, og at datamaskinen din oppfyller kravene for Google Meet-tillegget.

Hvis du bruker Microsoft Exchange, kan du be Exchange-administratoren din om hjelp angående oppfylling av Microsoft Exchange-kravene.

Jeg har ikke Google Workspace. Kan jeg bruke Meet-tillegget for Microsoft Outlook?

Ja, hvis du er logget på en Google-konto, for eksempel Gmail, og du har installert Meet-tillegget, kan du legge til et Meet-videomøte i en Outlook-aktivitet eller -e-post.

Brukere av personlige kontoer kan bli med i videomøter de blir invitert til. De trenger ikke tillegget for å bli med.

(For Google Workspace-brukere) Kan jeg invitere brukere utenfor organisasjonen min ved hjelp av Meet-tillegget?

Ja. Du kan legge til folk utenfor organisasjonen din i Outlook-aktiviteten eller -e-posten som inneholder Meet-detaljer.

Brukere utenfor organisasjonen din kan be om å få bli med i møter. De blir lagt til så snart en møtedeltaker har godtatt dem.

Hvordan kan jeg fjerne knappene for Meet-tillegg i E-post- og Kalender-visningen?
  1. Gå til Outlook og høyreklikk på båndetog deretterklikk på Tilpass båndet.
  2. Under Startside velger du Meet-gruppen og klikker på Fjern.
Kan jeg bruke Meet-tillegget for Microsoft Outlook med Outlook for Mac og Outlook på nettet?

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.