Meet-videokokousten lisääminen Outlookiin

Voit lisätä Google Meet ‑videokokouksen nopeasti Microsoft Outlookin tapahtumaan tai sähköpostiin Microsoft Outlookin Google Meet ‑lisäosalla.

Osallistujat voivat liittyä klikkaamalla Outlook-tapahtumassa olevaa videokokouksen linkkiä. Jos kokous järjestetään Google Workspace ‑tilin kautta, käyttäjät voivat osallistua soittamalla puhelimella tapahtumassa olevaan numeroon. Kun kokous on alkanut, voit kutsua videokokoukseen lisää käyttäjiä.

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai oppilaitoksessa, voit lisätä Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin organisaatiosi ulkopuolisia osallistujia. Jonkun organisaatioon kuuluvan on hyväksyttävä heidät kokoukseen, kun he pyytävät liittymistä.

Ennen kuin aloitat

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai koulussa Windows-tietokoneella, asenna DriveFS, joka sisältää Meet for Outlookin ja muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Voit myös asentaa vain Outlook-apuohjelman Mac- tai Windows-tietokoneelle.

Vaihtoehto 1: DriveFS:n ja siihen sisältyvien Outlook-laajennusten asentaminen

Tuetaan vain Windows-tietokoneilla.

Jos käytät Meetiä työpaikalla tai koulussa Windows-tietokoneella, asenna Google Drive File Stream. Siihen sisältyvien laajennusten avulla voit lisätä Meet-videopuheluita ja liittää Google Drive ‑tiedostoja Outlook-sähköposteihin ja ‑tapahtumiin.

Voit asentaa DriveFS:n omalle Windows-tietokoneellesi tai Google Workspace ‑järjestelmänvalvoja voi ottaa DriveFS:n kaikkien käyttöön.

Edellytykset

• Windows-tietokone
  • Drive File Streamin versio 39 tai uudempi
  • Google-tili (esim. Gmail tai Google Workspace)

Ratkaisut, joita ei tueta

Mobiililaitteet, jotka eivät tue Outlookin Meet-lisäosaa

Jos käytät jotakin seuraavista, asenna sen sijaan Meet-lisäosa.

• Mac-tietokoneet
  • Outlookin verkkoversio

Muuta aiheeseen liittyvää

Vaihtoehto 2: Meet-lisäosan asentaminen

Asenna pelkkä Meet-apuohjelma, jos käytät Meetiä henkilökohtaisella Google-tilillä, sinulla on Mac-tietokone, käytät Outlookin selainversiota tai et käytä Google Drivea.

1. Siirry AppSourcessa Google Meet ‑apuohjelmaan.
  2. Klikkaa Lataa nyt.
  3. Asenna Google Meet ‑apuohjelma ohjeiden mukaisesti.

Vaatimukset

Outlookin Meet-lisäosan käytön edellytykset:

1. Google-tili (esim. Gmail taiGoogle Workspace)
  2. Tietokone, jossa on Outlook 2016 tai 2019 (Windows), Outlook 2016 (Mac) tai jossa voi käyttää Outlookin verkkoversiota.

Microsoft Exchangea koskevat vaatimukset

Exchangen järjestelmänvalvojien on otettava käyttöön seuraavat asiat Exchange Onlinessa tai paikallisessa Exchangessa:

• Exchange Online tai sellainen paikallinen Exchange 2019 ‑versio, joka tukee Mailbox-sovellusliittymän vaatimusryhmää 1.4
  • Lisäosien asentamisen käyttöönotto
  • Pääsyn salliminen Microsoft AppSourceen

Voit tarkistaa organisaation Exchange-version palvelimia ja tilejä koskevasta Microsoftin dokumentaatiosta.

Ratkaisut, joita ei tueta

• Mobiililaitteet, jotka eivät tue Outlookin Meet-lisäosaa.
Meet-videokokouksen lisääminen Outlook sähköpostin tai kalenterin tapahtumaan

Kun lisäosa on asennettu, Outlook-sähköpostin tai ‑kalenterin tapahtumassa näkyy Meet-kuvake "".

Meet-videokokouksen lisääminen:

1. Klikkaa Meet-kuvaketta "".
  2. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tililläsi (kuten Gmaililla tai Google Workspacella).

Videokokouksen liittymistiedot lisätään sähköposti- tai kalenterikutsuun.

Osallistujien kutsuminen ja lisääminen videokokoukseen

Saat osallistujia kokouksiin, kun lisäät heidät Outlook-kalenterin tapahtumaan.

Jos osallistujat käyttävät Google Meet ‑laitteistoa, voit myös lähettää heille videokokouskoodin. He voivat liittyä lisäämällä koodin kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Lisäksi voit kutsua osallistujia videokokouksen aikana. Katso lisätietoja kohdasta Osallistujien lisääminen videokokoukseen ja poistaminen videokokouksesta.

Videokokoukseen liittyminen

Liity videokokoukseen klikkaamalla videokokouksen URL-osoitetta. Voit osallistua kokoukseen myös puhelimitse soittamalla annettuun numeroon.

Jos käytät Google Meet ‑laitteistoa, lisää kokouskoodi kosketusnäytöllä tai kaukosäätimellä.

Outlookin DriveFS:n UKK

Asensin DriveFS:n Mac-tietokoneelle. Miksi Meet-painiketta ei näy Outlookissa?

DriveFS:n Meet-lisäosaa tuetaan vain Windows-tietokoneilla. Asenna Meet-lisäosa AppSourcesta.

Outlookin Meet-lisäosan UKK

Miksi saan virheilmoituksen, kun yritän asentaa lisäosan?

Varmista, että olet kirjautunut Google-tilille ja että tietokoneesi täyttää Google Meet ‑lisäosaa koskevat vaatimukset.

Jos käytät Microsoft Exchangea, pyydä apua Exchangen järjestelmänvalvojalta Microsoft Exchangea koskevien vaatimusten kanssa.

Minulla puuttuu Google Workspace. Voinko käyttää Microsoft Outlookin Meet-lisäosaa?

Kyllä. Jos olet kirjautunut Google-tilille (kuten Gmailiin) ja olet asentanut Meet-lisäosan, voit lisätä Meet-videokokouksen Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin.

Henkilökohtaisen tilin käyttäjät voivat liittyä videokokouksiin, joihin heidät on kutsuttu. Liittymiseen ei tarvita lisäosaa.

(For Google Workspacen käyttäjät) Voinko kutsua organisaationi ulkopuolisia käyttäjiä Meet-lisäosan avulla?

Kyllä. Voit lisätä organisaatiosi ulkopuolisia henkilöitä Outlook-tapahtumaan tai ‑sähköpostiin, joka sisältää Meetin tiedot.

Organisaatiosi ulkopuoliset käyttäjät voivat pyytää liittymistä kokoukseen. Heidät lisätään kokoukseen, kun kokouksen osallistuja on hyväksynyt pyynnön.

Miten voin poistaa Meet-lisäosan painikkeet Sähköposti- ja Kalenteri-näkymistä?
  1. Klikkaa Outlookin valintanauhaa kakkospainikkeella ja sitten klikkaa Mukauta valintanauhaa.
  2. Valitse Meet-ryhmä Aloitus-kohdasta ja klikkaa Poista.
Voinko käyttää Microsoft Outlookin Meet-lisäosaa Macilla ja Outlookin verkkoversiolla?

Liittyvät aiheet

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.