Toegankelijkheid in Google Meet

Gebruikers met een beperking kunnen deelnemen aan Google Meet-videovergaderingen met toegankelijkheidsfuncties in Meet, de Chrome-browser en Google-hardware voor vergaderruimten.

Toegankelijkheidsfuncties

" "

• Live ondertiteling: Ondertiteling van de spreker weergeven, zodat dove of slechthorende deelnemers kunnen volgen wat er in videovergaderingen wordt gezegd. Als u een videovergadering opneemt, wordt de ondertiteling niet opgenomen en wordt deze niet weergegeven als u de opname afspeelt.
    Zie Ondertiteling gebruiken in een videovergadering
  • Schermlezers en vergrootglazen: Blinde en slechtziende gebruikers kunnen de ingebouwde schermlezer gebruiken, inzoomen op volledige pagina en kleur met hoog contrast en toegankelijkheidsextensies gebruiken in de Chrome-browser.
    Zie Toegankelijkheidsproducten en -functies van Google gebruiken
  • Sneltoetsen: Gebruikers kunnen de camera en microfoon bedienen en toegankelijkheidsfuncties openen via het toetsenbord.
    Zie Sneltoetsen voor Google Workspace
  • Google-hardware voor vergaderruimten: Slechthorende en slechtziende gebruikers kunnen gesproken feedback en live ondertiteling gebruiken in Google Meet-hardware, Chromebox en Chromebase voor vergaderingen.
    Zie Toegankelijkheid met Google-hardware voor vergaderruimten