Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Google Meetin esteettömyys

Vammaiset käyttäjät voivat osallistua Google Meet ‑videokokouksiin Meetin, Chrome-selaimen ja Googlen kokoustilalaitteiston esteettömyysominaisuuksien avulla.

Esteettömyysominaisuudet

""

• Livetekstitys: Puhe voidaan muuntaa tekstiksi reaaliajassa, jotta kuurot ja huonokuuloiset osallistujat voivat seurata videokokouksia. Jos tallennat videokokouksen, tekstityksiä ei tallenneta eivätkä ne näy tallennetta toistettaessa.
    Lisätietoja: Tekstitysten käyttö videokokouksessa
  • Näytönlukuohjelmat ja näytön suurentajat: Sokeat ja heikkonäköiset käyttäjät voivat käyttää sisäänrakennettua näytönlukuohjelmaa, koko sivun zoomausta, korkeaa kontrastia ja Chrome-selaimen esteettömyyslaajennuksia.
    Lisätietoja: Googlen esteettömyystuotteet ja ‑ominaisuudet
  • Pikanäppäimet: Käyttäjät voivat hallita kameraa ja mikrofonia sekä avata esteettömyysominaisuuksia näppäimistön avulla.
    Lisätietoja: Google Workspace ‑pikanäppäimet
  • Googlen kokoustilalaitteisto: Google Meet ‑laitteiston, Chromeboxin ja Chromebase for meetingsin huonokuuloiset ja heikkonäköiset käyttäjät voivat käyttää äänipalautetta ja livetekstityksiä.
    Lisätietoja: Googlen kokoustilalaitteiston esteettömyys

Liittyvät aiheet