Hvis du vil teste oversættelse af undertekster i realtid, kan du tilmelde dig betaversionen af funktionen til oversættelse af Meet-undertekster.

Tilgængeligheden af Google Meet

Brugere med nedsat funktionsevne kan benytte hjælpefunktionerne i Meet, Chrome-browseren og Google-hardware til mødelokaler, når de deltager i Google Meet-videomøder.

Hjælpefunktioner

""

• Livetekstning – vis undertekster for den person, der taler, så deltagere, der er døve eller hørehæmmede, kan følge med i det, der siges i videomøder. Hvis du optager et videomøde, optages underteksterne ikke, og de vises ikke, når du afspiller optagelsen.
    Se: Brug undertekster i et videomøde
  • Skærmlæsere og forstørrelser – blinde og svagtseende brugere kan benytte den indbyggede skærmlæser, zoom af hele siden, farver i høj kontrast og hjælpeudvidelserne i Chrome-browseren.
    Se: Googles hjælpeprodukter og -funktioner
  • Tastaturgenveje: Brugerne kan styre kameraet og mikrofonen og åbne hjælpefunktioner ved hjælp af tastaturet.
    Se: Tastaturgenveje i Google Workspace
  • Google-hardware til mødelokaler: Hørehæmmede og svagtseende brugere kan bruge talefeedback og livetekstning på Google Meet-hardware samt Chromebox og Chromebase til møder.
    Se: Hjælpefunktioner til Google-hardware til mødelokaler

Relaterede emner