Accessibilitat de Google Meet

Els usuaris amb discapacitat poden participar en videotrucades de Google Meet mitjançant les funcions d'accessibilitat de Meet, del navegador Chrome i del maquinari de Google per a sales de reunions.

Important:

• Si utilitzes Meet amb un programari de veu en off, quan s'enviï un missatge de xat, rebràs una notificació sonora, però el missatge no es llegirà en veu alta. Per escoltar-lo, obre el tauler de xat.
  • Et recomanem que desactivis la cancel·lació de soroll a Meet si utilitzes un laringòfon. Les millores d'accessibilitat estan en curs a Meet. Obtén informació sobre com pots desactivar la cancel·lació de soroll.

Funcions d'accessibilitat

• Subtítols instantanis: mostra subtítols de la persona que parla perquè els participants que són sords o tenen deficiències auditives puguin seguir el que es diu a les videotrucades. Si graves una reunió, selecciona Grava els subtítols perquè els subtítols s'insereixin al clip.
    Més informació sobre els subtítols en una videotrucada
  • Transcripcions: activa les transcripcions a les reunions perquè més tard els participants puguin revisar per escrit el que s'ha dit.
    Més informació sobre les transcripcions amb Google Meet
  • Lectors de pantalla i lupes: els usuaris que són cecs o tenen poca visió poden utilitzar el lector de pantalla integrat, el zoom de pàgina completa, el color d'alt contrast i les extensions d'accessibilitat que hi ha al navegador Chrome.
    Més informació sobre els productes i les funcions d'accessibilitat de Google
  • Tecles de drecera: els usuaris poden controlar la càmera i el micròfon, així com obrir les funcions d'accessibilitat, amb el teclat.
    Més informació sobre les tecles de drecera de Google Workspace
  • Maquinari de Google per a sales de reunions: els usuaris amb poca visió o deficiències auditives poden utilitzar els avisos de veu i la funció Subtítols instantanis al maquinari de Google Meet, així com a Chromebox i Chromebase per a reunions.
    Més informació sobre l'accessibilitat al maquinari de Google per a sales de reunions
  • Prem per parlar: per deixar de silenciar-te, mantén premuda la barra espaiadora. Per tornar a silenciar-te, deixa anar la barra espaiadora.
    • Aquesta funció està desactivada de manera predeterminada a la configuració d'àudio i és possible que no funcioni per als usuaris de Windows que utilitzen el seu lector de pantalla. En aquest cas, la barra espaiadora duu a terme una altra acció.
  • Suprimeix les distraccions de vídeo: desactiva el feed de vídeo d'altres participants. Pots posar el focus de la visualització de la reunió en el presentador o amagar els participants amb feeds de vídeo que et distreguin. La resta de participants no reben cap notificació ni experimenten cap canvi al seu feed.
  • Vincular requadres: aquesta funció de Google Meet permet que els usuaris vinculin els seus requadres en una trucada. Per exemple, un participant i el seu intèrpret de llengua de signes poden utilitzar requadres vinculats per mostrar qui està parlant o interpretant. Obtén més informació sobre com pots vincular el requadre a Google Meet.

Temes relacionats