Rapportera ett problem i Google Meet

Hjälp oss att göra Meet bättre genom att lämna feedback och dela med dig av dina idéer.

Obs! Fler detaljer, som webbläsarloggar, inkluderas automatiskt när du skickar feedback. Din feedback gör det enklare för oss att felsöka problem och förbättra Meet. Google Workspace-administratörer kan stänga av den här funktionen. Mer information finns i Uppladdning av klientloggar i Hantera Meet-inställningar

I mötet

” ”
  1. Gå med i ett Google Meet-möte.
  2. Klicka på Mer Mer.
  3. Klicka på Anmäl ett problem
  4. Beskriv problemet eller dela dina idéer.
  5. Välj Inkludera skärmbild för att underlätta identifiering av problemet.
  6. Klicka på Skicka.

Efter mötet

” ”

Klicka på Skicka feedback när videomötet är slut.

Före ett möte

” ”
  1. Skriv https://meet.google.com/ i en webbläsare.
  2. Klicka på Feedback.
  3. Beskriv problemet eller dela dina idéer.
  4. Välj Inkludera skärmbild för att underlätta identifiering av problemet.
  5. Klicka på Skicka.

Du kan även klicka på möteslänken eller kalenderhändelsen. Klicka på Mer Mer och välj Anmäl ett problem innan du går med.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret