Rapportér problemer med Google Meet

Bidra til å gjøre Google Meet enda bedre ved å sende oss tilbakemeldinger og komme med innspill.

Merk: Tilleggsopplysninger, for eksempel nettleserlogger, tas automatisk med når du sender tilbakemeldinger. Tilbakemeldingen din gjør at vi kan feilsøke problemer og gjøre Meet enda bedre. Google Workspace-administratorer kan slå av denne funksjonen. Du finner mer informasjon under Client logs upload (Opplasting av klientlogger) i artikkelen om administrering av Meet-innstillinger

Under møtet

1. Bli med i et Google Meet-møte.
  2. Klikk på Mer Mer.
  3. Klikk på Rapportér et problem
  4. Beskriv problemet eller del innspill.
  5. Velg Ta med skjermdump for å bidra til å identifisere problemet.
  6. Klikk på Send.

Etter møtet

Klikk på Send inn tilbakemelding når videomøtet er over.

Før et møte

1. Skriv inn https://meet.google.com/ i nettleseren.
  2. Klikk på Tilbakemelding .
  3. Beskriv problemet eller del innspill.
  4. Velg Ta med skjermdump for å bidra til å identifisere problemet.
  5. Klikk på Send.

Du kan også klikke på møtelinken eller kalenderaktiviteten. Før du blir med, klikker du på Mer Mer og velger Rapporter et problem.