Een probleem met Google Meet melden

Geef ons feedback en deel uw ideeën met ons zodat we Meet nog beter kunnen maken.

Opmerking: Aanvullende gegevens, zoals logboeken van webbrowsers, worden automatisch meegenomen als u ons feedback stuurt. Dankzij uw feedback kunnen we problemen beter oplossen en Meet verbeteren. Google Workspace-beheerders kunnen deze functie uitzetten. Ga naar Clientlogboeken uploaden in Meet-instellingen beheren voor meer informatie.

In de vergadering

" "
  1. Neem deel aan een Google Meet-vergadering.
  2. Tik op Meer 더보기 en selecteer Een probleem melden.
  3. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  4. Selecteer Systeemlogboeken toevoegen zodat we het probleem kunnen vaststellen.
  5. Tik op het icoon Sturen Verzenden.

Vóór een vergadering

" "
  1. Open de mobiele Meet-app.
  2. Tik op Menu Menu.
  3. Tik op Een probleem melden
  4. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  5. Selecteer Systeemlogboeken toevoegen zodat we het probleem kunnen vaststellen.
  6. Tik op het icoon Sturen Verzenden.

Vóór of na een gesprek in de oude versie van Meet

" "

Meer informatie over gesprekken in de oude versie van Meet (voorheen Duo)

1. Open Meet .
  2. Tik linksboven op Meer opties .
  3. Tik op Hulp en feedback en dan Feedback sturen.
  4. Typ uw opmerking of beschrijf uw probleem.
    • Screenshot en logboeken: u kunt een screenshot en uw app-gebruik toevoegen, zodat we het probleem beter kunnen begrijpen.
  5. Tik op Sturen Verzenden.

Feedback over een gesprek sturen

Nadat u klaar bent met een gesprek, kunt u worden gevraagd of u het gesprek als goed of slecht wilt beoordelen.

1. Geef uw beoordeling als hierom wordt gevraagd.
  2. Als u een gesprek als slecht beoordeelt, laat ons dan weten wat het probleem was.

Bepaalde informatie over slechte gesprekken wordt automatisch naar Google gestuurd, zodat we het probleem beter kunnen begrijpen. Deze informatie bevat niet de inhoud van het gesprek.