Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Een probleem met Google Meet melden

Geef ons feedback en deel uw ideeën met ons zodat we Meet nog beter kunnen maken.

Opmerking: Aanvullende gegevens, zoals logboeken van webbrowsers, worden automatisch meegenomen als u ons feedback stuurt. Dankzij uw feedback kunnen we problemen beter oplossen en Meet verbeteren.Google Workspace-beheerders kunnen deze functie uitschakelen. Zie Clientlogboeken uploaden in Instellingen voor Meet-videovergaderingen beheren voor meer informatie.

In de vergadering

" "

1. Neem deel aan een Meet-videogesprek.
  2. Klik op Meer Meer.
  3. Klik op Een probleem melden.
  4. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  5. Selecteer Screenshot toevoegen om ons te helpen het probleem te identificeren.
  6. Klik op Verzenden.

Na de vergadering

" "

Klik nadat de videovergadering is afgelopen op Feedback verzenden.

Vóór een vergadering

" "

1. Ga in een webbrowser naar https://meet.google.com/.
  2. Klik op Feedback.
  3. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  4. Selecteer Screenshot toevoegen om ons te helpen het probleem te identificeren.
  5. Klik op Verzenden.

U kunt ook klikken op de vergaderlink of agenda-afspraak. Klik voordat u deelneemt op Meer Meer en selecteer Een probleem melden.