Een probleem met Google Meet melden

Geef ons feedback en deel uw ideeën met ons zodat we Meet nog beter kunnen maken.

Opmerking: Aanvullende gegevens, zoals logboeken van webbrowsers, worden automatisch meegenomen als u ons feedback stuurt. Dankzij uw feedback kunnen we problemen beter oplossen en Meet verbeteren. Google Workspace-beheerders kunnen deze functie uitzetten. Ga naar Clientlogboeken uploaden in Meet-instellingen beheren voor meer informatie.

In de vergadering

" "
  1. Neem deel aan een Google Meet-vergadering.
  2. Klik op Meer Meer.
  3. Klik op Een probleem melden.
  4. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  5. Selecteer Screenshot toevoegen zodat we het probleem kunnen vaststellen.
  6. Klik op Sturen.

Na de vergadering

" "

Klik nadat de videovergadering is afgelopen op Feedback sturen.

Vóór een vergadering

" "
  1. Ga in een webbrowser naar https://meet.google.com/.
  2. Klik op Feedback .
  3. Beschrijf het probleem of deel uw ideeën.
  4. Selecteer Screenshot toevoegen zodat we het probleem kunnen vaststellen.
  5. Klik op Sturen.

U kunt ook klikken op de vergaderlink of agenda-afspraak. Klik voordat u deelneemt op Meer Meer en selecteer Een probleem melden