Google Meetin ongelmasta ilmoittaminen

Auta meitä parantamaan Meetiä lähettämällä palautetta ja jakamalla ideoita.

Huom. Lisätiedot, kuten selaimen lokit, lisätään automaattisesti, kun lähetät palautetta. Palautteesi auttaa tehostamaan vianetsintää ja parantamaan Meetiä. Google Workspace ‑järjestelmänvalvojat voivat laittaa tämän ominaisuuden pois päältä. Katso lisätietoja Manage Meet settings ‑artikkelin kohdasta Client logs upload.

Kokouksessa

1. Liity Google Meet ‐kokoukseen.
  2. Valitse Lisää Lisää.
  3. Valitse Ilmoita ongelmasta
  4. Kuvaile ongelma tai jaa ideoita.
  5. Valitse Lisää kuvakaappaus ongelman selvittämisen helpottamiseksi.
  6. Valitse Lähetä.

Kokouksen jälkeen

Valitse Lähetä palautetta, kun videokokous päättyy.

Ennen kokousta

1. Siirry selaimella osoitteeseen https://meet.google.com/.
  2. Klikkaa Palaute .
  3. Kuvaile ongelma tai jaa ideoita.
  4. Valitse Lisää kuvakaappaus ongelman selvittämisen helpottamiseksi.
  5. Klikkaa Lähetä.

Voit myös klikata kokouksen linkkiä tai kalenteritapahtumaa. Klikkaa ennen liittymistä Lisää Lisää ja valitse Ilmoita ongelmasta.