Rapportér problemer med Google Meet

Bidra til å gjøre Google Meet enda bedre ved å sende oss tilbakemeldinger og komme med innspill.

Merk: Tilleggsopplysninger, for eksempel nettleserlogger, tas automatisk med når du sender tilbakemeldinger. Tilbakemeldingen din gjør at vi kan feilsøke problemer og gjøre Meet enda bedre. Google Workspace-administratorer kan slå av denne funksjonen. Du finner mer informasjon under Client logs upload (Opplasting av klientlogger) i artikkelen om administrering av Meet-innstillinger

Under møtet

1. Bli med i et Google Meet-møte.
  2. Trykk på Mer 더보기 og velg Rapporter et problem
  3. Beskriv problemet eller del innspill.
  4. Velg Ta med systemlogger for å bidra til å identifisere problemet.
  5. Trykk på Send-ikonet Send.

Før et møte

1. Åpne Meet-mobilappen.
  2. Trykk på menyen Meny.
  3. Trykk på Rapportér et problem
  4. Beskriv problemet eller del innspill.
  5. Velg Ta med systemlogger for å bidra til å identifisere problemet.
  6. Trykk på Send-ikonet Send.

Før eller etter en samtale i den eldre versjonen av Meet

Finn ut mer om samtaler i den eldre versjonen av Meet (tidligere kalt Duo).

1. Åpne Meet .
  2. Øverst til venstre trykker du på Flere alternativer .
  3. Trykk på Hjelp og tilbakemelding og så Send tilbakemelding.
  4. Skriv en kommentar, eller beskriv problemet.
    • Skjermdump og logger: For å hjelpe oss med å forstå problemet kan du legge ved en skjermdump og appbruken din.
  5. Trykk på Send Send.

Send tilbakemelding om en samtale

Når du har fullført en samtale, kan det hende du blir bedt om å vurdere samtalen som bra eller dårlig.

1. Hvis du blir spurt, angir du vurderingen din.
  2. Hvis du vurderer en samtale som «dårlig», ber vi om at du forteller oss hva problemet var.

Noen opplysninger om dårlige samtaler blir automatisk sendt til Google, slik at vi kan forstå problemet bedre. Informasjonen omfatter ikke selve innholdet i samtalen.