Google Meetin ongelmasta ilmoittaminen

Auta meitä parantamaan Meetiä lähettämällä palautetta ja jakamalla ideoita.

Huom. Lisätiedot, kuten selaimen lokit, lisätään automaattisesti, kun lähetät palautetta. Palautteesi auttaa tehostamaan vianetsintää ja parantamaan Meetiä. Google Workspace ‑järjestelmänvalvojat voivat laittaa tämän ominaisuuden pois päältä. Katso lisätietoja Manage Meet settings ‑artikkelin kohdasta Client logs upload.

Kokouksessa

1. Liity Google Meet ‐kokoukseen.
  2. Napauta Lisää 더보기 ja valitse Ilmoita ongelmasta.
  3. Kuvaile ongelma tai jaa ideoita.
  4. Valitse Lisää järjestelmälokit ongelman tunnistamisen helpottamiseksi.
  5. Napauta lähetyskuvaketta Lähetä.

Ennen kokousta

1. Avaa Meet-mobiilisovellus.
  2. Napauta Valikko Valikko.
  3. Napauta Ilmoita ongelmasta.
  4. Kuvaile ongelma tai jaa ideoita.
  5. Valitse Lisää järjestelmälokit ongelman tunnistamisen helpottamiseksi.
  6. Napauta lähetyskuvaketta Lähetä.

Ennen vanhaa Meet-puhelua tai sen jälkeen

Lue lisää vanhoista Meet-puheluista (aiemmin Duo).

1. Avaa Meet .
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Lisäasetukset .
  3. Valitse Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.
  4. Lisää kommentti tai kuvaile ongelmaa.
    • Kuvakaappaukset ja lokit: Voit antaa meille lisätietoja ongelmasta lisäämällä kuvakaappauksen ja sovelluksen käyttödatan.
  5. Valitse Lähetä Lähetä.

Puhelua koskevan palautteen lähettäminen

Kun olet lopettanut puhelun, sinua saatetaan pyytää arvioimaan sen laatu hyväksi tai huonoksi.

1. Anna arvio pyydettäessä.
  2. Jos arvioit puhelun laadun huonoksi, kerro meille, mikä siinä oli vikana.

Huonolaatuisista puheluista lähetetään Googlelle automaattisesti joitakin tietoja, jotta saamme kattavamman käsityksen ongelmasta. Tiedot eivät sisällä puhelussa käytyjä keskusteluja.