Google Meet ‑puhelut

Valitse puhelutili ja vahvista puhelinnumerosi.

Tärkeää:

• Yritys- ja oppilaitoskäyttäjien osalta järjestelmänvalvoja hallinnoi puhelutoimintoja Googlen lisäpalvelujen kautta. Alle 18-vuotiaat oppilaitoskäyttäjät eivät voi käyttää puhelutoimintoja. Lue lisää siitä, miten järjestelmänvalvojat hallinnoivat pääsyä palveluihin.
  • Puhelinnumerosi tietävät ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluissa. Voit määrittää Google-tiliisi liitetyt puhelinnumerot Google-tilin asetuksista.

Puhelutilin valinta (vanhat puhelut)

Jos laitteesi esilataa Google-tilit, valitse tili, jolla haluat soittaa puheluja.

Voit myöntää Meetille pääsyn

• mikrofoniin ja kameraan
  • yhteystietoihin puheluja varten
  • laitteen ilmoituksiin.

Jos käytät Meetiä ilman Google-tiliä, lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

• Jos puhelinnumerosi on vahvistettu mutta sinulla ei ole Google-tiliä, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita tai liittyä kokouksiin vieraana, mutta et voi luoda tai ajoittaa kokouksia.
  • Jos haluat lisätä Google-tilin puhelinnumeron puhelutilille myöhemmin, napauta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Puhelutili ja sitten Lisää tili.
    • Jos lisäät Google-tilin myöhemmin, käyttäjät voivat olla sinuun yhteydessä Googlen palveluissa sekä puhelinnumerosi että Google-tilisi kautta.

Puhelinnumeron vahvistaminen

Tärkeää:

• Sinun on vahvistettava puhelinnumerosi, jotta voit käyttää Meetiä mobiililaitteella, jossa on SIM-kortti.
  • Jos käyttämässäsi tabletissa tai mobiililaitteessa ei ole SIM-korttia etkä halua lisätä puhelinnumeroa, voit soittaa ja vastaanottaa puheluita Google-tililläsi.

Puhelinnumeron vahvistaminen:

1. Lisää Android-laitteella puhelinnumerosi.
  2. Napauta Hyväksyn.
    • Jos lisäämäsi numero on jo yhdistetty Google-tiliin, se vahvistetaan automaattisesti.
    • Muussa tapauksessa Google Meet lähettää koodin tekstiviestillä antamaasi numeroon. Operaattorisi voi veloittaa tekstiviestistä.
  3. Lisää tekstiviestillä saamasi koodi.
    • Jos et saanut tekstiviestiä, napauta Yritä uudelleen.
    • Jos sinulla on mobiiliyhteys mutta et saa tekstiviestiä, napauta Soita minulle.
    • Jos ongelmat jatkuvat, tutustu vahvistuksen vianetsintäohjeisiin.

Vanhoihin puheluihin käytetyn tilin vaihtaminen

Näin poistat puhelutilin:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset ja sitten Puheluasetukset (vanha) ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
    • Tämä toiminto poistaa vanhan Meetin soittohistorian.
  4. Valitse Poista.

Näin lisäät uuden puhelutilin:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Napauta avataria oikeasta yläkulmasta.
  3. Napauta tiliä, jolla haluat soittaa vanhan toiminnon mukaisia puheluita.
  4. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  5. Napauta Asetukset ja sitten Lisää puhelutili.
  6. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

Vanhan toiminnon mukaiset puhelut yritys- tai koulutilillä

Tärkeää:

Yritys- ja koulutilien käyttäjät:

1. Avaa Google Meet ‑sovellus Android-laitteella.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Napauta Asetukset .
  4. Napauta yritys- tai koulutilin vierestä Linkitä (vanhaan) puhelutiliin.