Google Meetin vanhan puheluominaisuuden käyttöönotto ja hallinta

Jos haluat käyttää Meetin vanhaa puheluominaisuutta (aiemmin Duo), sinun pitää lisätä tili. Voit lisätä myös puhelinnumeron.

Yritys- ja oppilaitoskäyttäjät:

Aloittaminen uutena käyttäjänä henkilökohtaisella tilillä

Tärkeää: Käyttäjien, jotka valitsevat henkilökohtaisen tilin aloittaessaan Google Meetin käytön, on seurattava näitä ohjeita, jotta he voivat käyttää vanhaa ominaisuutta.

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Kirjaudu sisään henkilökohtaisella Google-tililläsi.
    • Jos laitteesi esilataa Google-tilit, valitse henkilökohtainen tili, jolla haluat soittaa puheluita.
  3. Jos haluat, että muut voivat ottaa sinuun yhteyttä puhelinnumerollasi, lisää ja vahvista puhelinnumero.
    • Jos lisäämäsi numero on jo yhdistetty Google-tiliin, numero vahvistetaan automaattisesti.
    • Jos lisäämääsi numeroa ei ole yhdistetty Google-tiliin, Google Meet lähettää numeroon tekstiviestin. Operaattorisi voi veloittaa tekstiviestistä.

Vanhan puhelutilin lisääminen

Tärkeää: Voit yhdistää vain yhden Google-tilin vanhaan puhelutiliin. Jos sinulla ei vielä ole vanhaa puhelutiliä ja haluat lisätä vanhan puhelutilin, tee näin:

1. Napauta Google-tilisi profiilikuvaa.
  2. Napauta tiliä, jolla haluat käyttää vanhaa ominaisuutta.
  3. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset ja sitten Lisää (vanha) puhelutili.
  4. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

Vinkkejä:

• Kun olet lisännyt tilin, muut voivat ottaa sinuun yhteyttä sekä puhelinnumerosi että Google-tilisi kautta Googlen palveluissa.
  • Jos lisäät puhelinnumerosi Meetiin, numerosi tietävät voivat ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluissa. Katso, miten puhelinnumeroasi käytetään.
  • Voit hallita Google-tiliisi yhdistettyjä puhelinnumeroita Google-tilin asetuksissa tai osoitteessa myaccount.google.com/phone.

Muutosten tekeminen vanhaan puhelutiliin

Vanhassa ominaisuudessa käytetyn puhelinnumeron vaihtaminen
  1. Napauta Google-tilisi profiilikuvaa.
  2. Napauta tiliä, jolla haluat käyttää vanhaa ominaisuutta.
  3. Napauta Google-tilisi profiilikuvaa ja sitten Vaihda puhelinnumero ja sitten Lisää uusi numero.
    • Tätä toimintoa otetaan vasta käyttöön. Jos et näe sitä, sinun täytyy ensin poistaa puhelutili ja lisätä se sitten uudelleen eri puhelinnumerolla:
      1. Avaa Valikko .
      2. Valitse Asetukset ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
        • Tämä toiminto poistaa vanhan Meetin soittohistorian ja viestit.
      3. Palaa Valikkoon .
      4. Valitse Asetukset ja sitten Lisää puhelut ja sitten Lisää ja vahvista puhelinnumero.
  4. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.
    • Jos lisäämäsi numero on jo yhdistetty Google-tiliin, numero vahvistetaan automaattisesti.
    • Jos lisäämääsi numeroa ei ole yhdistetty Google-tiliin, Google Meet lähettää numeroon tekstiviestin. Operaattorisi voi veloittaa tekstiviestistä.
  5. Napauta Jatka.

Vinkki: Joissakin harvinaisissa tapauksissa vanhan puhelutilin numeron päivittymiseen voi mennä jopa 24 tuntia. Ennen muutosta tulevissa ja saapuvissa puheluissa käytetään alkuperäistä puhelinnumeroa.

Vanhoihin puheluihin käytetyn tilin vaihtaminen

Sinulla voi olla enintään yksi vanha puhelutili laitetta kohti. Jos haluat vaihtaa vanhassa ominaisuudessa käytettävää tiliä, tee näin:

1. Poista nykyinen vanha puhelutilisi.
  2. Valitse tili, johon haluat lisätä vanhan puhelutilin.

Vanhan puhelutilin poistaminen:

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Napauta Puheluasetukset (vanha) ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
    • Tämä toiminto poistaa vanhan Meetin soittohistorian ja viestit.
  4. Napauta Poista.

Toisen vanhan puhelutilin lisääminen:

1. Kun olet poistanut aiemmin käytössä olleen vanhan puhelutilin, napauta Google-tilisi profiilikuvaa.
  2. Napauta tiliä, jolla haluat käyttää vanhaa ominaisuutta.
  3. Napauta asetukset ja sitten Lisää (vanha) puhelutili.
  4. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

Vinkkejä:

• Jos vaihdat tiliin, johon ei ole yhdistetty vanhaa puheluominaisuutta, et pysty käyttämään viestejä tai vanhoja ominaisuuksia.
  • Jos haluat käyttää viestejä tai vanhoja ominaisuuksia, sinun on vaihdettava takaisin tiliin, johon on yhdistetty vanha puheluominaisuus.
Google-tilin lisääminen vanhaan puhelutiliin

Näit voit lisätä Google-tilin olemassa olevaan vanhaan puhelutiliisi:

1. Avaa Meet-sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta puhelutilisi.
  3. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko .
  4. Napauta Asetukset ja sitten Vanha puhelutili ja sitten Lisää tili.
  5. Valitse lisättävä Google-tili.
    • Jos laitteella ei ole tiliä, napauta Lisää tili.

Vinkki: Kun olet lisännyt tilin, muut voivat ottaa sinuun yhteyttä sekä puhelinnumerosi että Google-tilisi kautta Googlen palveluissa. Katso, miten puhelinnumeroasi käytetään.

Puhelinnumeron lisääminen tiliin, jota käytät vanhan ominaisuuden puheluissa

Puhelinnumerosi tietävät ihmiset voivat ottaa sinuun yhteyttä Googlen palveluissa.

1. Napauta Google-tilisi profiilikuvaa.
  2. Napauta tiliä, jolla käytät vanhaa ominaisuutta.
  3. Napauta Lisää puhelinnumero.
  4. Lisää ja vahvista puhelinnumerosi.

Vinkki: Joissakin harvinaisissa tapauksissa puhelinnumeron lisäämiseen vanhaan puhelutiliin voi mennä jopa 24 tuntia.

Vanhan puhelutilin poistaminen
  1. Avaa Google Meet ‑sovellus .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Napauta Puheluasetukset (vanha) ja sitten Puhelutili ja sitten Poista puhelutili.
    • Tämä toiminto poistaa vanhan Meetin soittohistorian ja viestit.
    • Et voi enää soittaa tai vastaanottaa puheluita Meetissä käyttäen vanhaa ominaisuutta.
  4. Napauta Poista.
Jos haluat välttää yhteydenotot puhelinnumeron kautta, laita "Parempi jakaminen Googlessa" ‑asetus pois päältä

Tärkeää: Ominaisuutta otetaan vasta käyttöön, joten se ei välttämättä ole vielä käytettävissäsi.

Jos et halua ihmisten ottavan sinuun yhteyttä puhelinnumerosi kautta, voit poistaa sen Meetistä ja muista Googlen palveluista laittamalla "Parempi jakaminen Googlessa" ‑asetuksen pois päältä. Katso, miten tilisi puhelinnumeroja käytetään.

1. Avaa Google Meet ‑sovellus .
  2. Napauta Google-tilisi profiilikuvaa ja sitten Ylläpidä Google-tiliäsi ja sitten Henkilökohtaiset tiedot.
  3. Napauta Yhteystiedot-kohdasta PUHELIN.
  4. Napauta puhelinnumeroa, jonka kautta et halua tulla tavoitetuksi Google-sovelluksissa.
  5. Poista käytöstä parempi jakaminen Googlessa.

Tärkeää: Jos poistat käytöstä paremman jakamisen Googlessa, se vaikuttaa näin:

• Ihmiset eivät voi tavoittaa sinua käyttäen videopuheluja ja viestejä.
  • Et saa ilmoituksia Googlen palvelujen kautta, kun ihmiset lähettävät kuvia ja muuta numeroosi.
  • Saat sen sijaan tekstiviesti-ilmoituksia.