Començar a fer trucades a Google Meet

Important: aquest article tracta sobre les trucades heretades a Google Meet (abans, Duo). Obtén més informació sobre les solucions de trucades de Meet i de reunions.

Per utilitzar les trucades heretades de Meet (abans, Duo), has d'afegir un compte i, opcionalment, un número de telèfon.

• Si només afegeixes el compte, però no el número de telèfon: pots fer i rebre trucades heretades a través del correu electrònic, però no et poden contactar al número de telèfon.

Consells:

• Les persones que coneguin el teu número de telèfon podran contactar amb tu en tots els serveis de Google. Pots gestionar els números de telèfon associats al teu Compte de Google a la configuració del compte.
  • Per als usuaris d'empreses i de centres educatius:

Obre Meet al web

Important: Google Meet només està disponible en aquests navegadors:

• Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Firefox
  • Òpera
  • Safari

El nom i la icona de Duo s'han actualitzat a Google Meet .

Verificar el número de telèfon

Important:

• Els usuaris amb comptes personals poden ometre el pas d'afegir un número de telèfon i, tot i així, continuar fent i rebent trucades.
  • Els usuaris amb un compte d'àrea de treball han d'afegir i verificar un número de telèfon per poder fer i rebre trucades.

Per verificar un número de telèfon:

1. Ves a meet.google.com/calling/.
  2. Fes clic a Afegeix un número.
  3. Introdueix el teu número de telèfon.
  4. Fes clic a Obtén el codi de verificació.
    • Si el número que has introduït està associat a un Compte de Google, es verificarà automàticament.
    • Si no és així, Google Meet enviarà un codi al missatge SMS únic al número. L'operador de telefonia mòbil pot aplicar càrrecs de missatges de text.
  5. Introdueix el codi que hagis rebut al missatge de text.

Un cop hagis verificat el teu número a Meet

• Les persones que tinguin el teu número de telèfon poden utilitzar l'aplicació Meet per trucar-te. Si connectes el teu Compte de Google, també podran contactar amb tu als serveis de Google.
  • Meet pot enviar periòdicament els teus contactes i la teva ubicació a Google.
  • Si truques a una persona que no tens desada als contactes, Meet mostra el teu número de telèfon perquè sàpiga qui està trucant.