Brug zoom og panorering i Google Meet-præsentationer

I Google Meet-præsentationer kan du:

• Zoome ind
  • Zoome ud
  • Flytte skærmen

Sådan bruger du zoom og panorering

1. Åbn Google Meet på din computer.
  2. Deltag i et møde, og få en anden til at starte en præsentation.
  3. Hold markøren over præsentationsfeltet.
  4. Klik på Start zoom-tilstand Zoom nederst til højre.
    • Skærmen zoomer til 110 % i præsentationen.
      • Hvis du vil skifte zoomniveauerne til eksisterende forindstillinger, skal du klikke på Zoom ud Fjern eller Zoom ind Zoom ind.
        • Eksisterende forindstillinger: 100 %, 110 %, 125 %, 150 %, 175 % og 200 %

• Hvis du vil panorere og bevæge dig rundt i præsentationen, skal du klikke på skærmen.

5. Klik på Afslut zoom-tilstand for at afslutte.

Brug zoom og panorering på et videofelt

Hvis du vil bruge zoom og panorering, skal følgende gælde for videofeltet:

• Det skal være en fastgjort præsentation på mindst 300 x 400 pixels
  • Du må ikke være præsentationsvært eller ekstra præsentationsvært