Utilitzar el zoom i l'opció de desplaçament a les presentacions de Google Meet

A les presentacions de Google Meet, pots:

• Ampliar la pantalla
  • Reduir-la
  • Moure-la

Com s'utilitza el zoom i l'opció de desplaçament

1. A l'ordinador, obre Google Meet.
  2. Uneix-te a una reunió i demana a algú que iniciï una presentació.
  3. Passa el cursor per sobre del requadre de la presentació.
  4. A la part inferior dreta, fes clic a Entra al mode de zoom Zoom.
    • La teva pantalla s'amplia fins al 110 % dins de la presentació.
      • Per commutar els nivells de zoom als valors predefinits, fes clic a Redueix Suprimeix o a Amplia Apropa.
        • Els valors predefinits són 100 %, 110 %, 125 %, 150 %, 175 % i 200 %.

• Si vols desplaçar-te per la presentació i moure-t'hi, fes clic a la pantalla.

5. Per sortir, fes clic a Surt del mode de zoom .

Utilitzar el zoom i l'opció de desplaçament en un requadre de vídeo

Per utilitzar el zoom i l'opció de desplaçament, el requadre de vídeo:

• Ha de ser una presentació fixada amb una mida mínima de 300 x 400 píxels.
  • Ha de tenir un presentador o copresentador que no siguis tu.