Iemand blokkeren of melden zodat die u niet kan bellen of berichten kan sturen in Google Meet

Als u geen gesprekken of berichten van iemand meer wilt krijgen, kunt u deze persoon blokkeren.

Meet heeft de manier van blokkeren gewijzigd. Wat er gebeurt als u iemand blokkeert in Meet:

Tip: Als u iemand blokkeert zodat die u niet kan bellen via de Meet-app, kan deze persoon nog steeds deelnemen aan groepsgesprekken of Meet-vergaderingen via een gedeelde link. Meer informatie over wie kan deelnemen aan uw vergaderingen

Iemand blokkeren of melden

1. Open de Google Meet-app op uw iOS-telefoon of -tablet.
  2. Voer in de zoekbalk de naam in van de persoon die u wilt blokkeren.
  3. Tik op de naam van de persoon.
  4. Tik rechtsboven op Contactopties .
  5. Maak een keuze:
    • Tik op Gebruiker blokkeren .
      • Vink indien van toepassing het vakje aan naast Melden als spam.
    • Tik op Misbruik melden en blokkeren.
  6. Tik op Blokkeren.

Belangrijk: U kunt iemand blokkeren of misbruik melden en blokkeren zonder de persoon te melden als spam of een type misbruik te selecteren.

Iemand niet meer blokkeren

Belangrijk: Als u Meet-gesprekken gebruikt met een zakelijk of EDU-account, vindt u hier meer informatie over hoe u iemand blokkeert of de blokkering opheft.

1. Open de Google Meet-app op uw iOS-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Navigatiemenu openen .
  3. Tik op Instellingen en dan Account en dan Geblokkeerde gebruikers.
  4. Tik op Blokkeren opheffen naast het account of telefoonnummer dat u niet meer wilt blokkeren.

Niet meer bellen via Google Meet

Meer informatie over hoe u niet meer belt via Google Meet

Misbruik in een vergadering melden

We doen er alles aan om vergaderingen veilig te houden. Daarom kunt u misbruik melden vanuit Google Meet. Meer informatie over hoe u misbruik meldt