Rapporter eller blokker folk fra å ringe eller sende meldinger til deg i Google Meet

Du kan blokkere folk du ikke vil motta anrop eller meldinger fra lenger.

Meet har oppdatert måten blokkering håndteres på. Når du blokkerer noen i Meet, skjer dette:

Tips: Når du blokkerer noen fra å ringe deg i Meet-appen, kan hen fortsatt bli med i gruppesamtaler eller Meet-møter via en delt link. Finn ut hvem som kan bli med i møtene dine.

Blokker eller rapporter andre

1. Åpne Google Meet-appen på en Android-enhet.
  2. Skriv inn navnet til personen du vil blokkere, i søkefeltet.
  3. Trykk på navnet.
  4. Trykk på Kontaktalternativer øverst til høyre.
  5. Utfør en av disse handlingene:
    • Trykk på Blokker brukeren .
      • Merk av for «Rapporter som nettsøppel» hvis det er aktuelt.
    • Trykk på Rapporter uriktig bruk og blokker.
  6. Trykk på Blokkér.

Viktig: Du kan velge «Blokkér» eller «Rapporter uriktig bruk og blokker» uten å rapportere noe som nettsøppel eller velge type uriktig bruk.

Opphev blokkering

Viktig: Hvis du bruker Meet-anrop med en Business- eller EDU-konto, kan du finne ut hvordan du blokkerer og opphever blokkeringen av folk.

1. Åpne på en Android-enhet.
  2. Trykk på Åpne navigasjonsmenyen øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger. og så Møteinnstillinger og så Blokkerte brukere.
  4. Trykk på Opphev blokkering ved siden av kontoen eller telefonnummeret du vil oppheve blokkeringen av.

Slutt å motta Google Meet-anrop

Finn ut hvordan du kan slutte å motta Google Meet-anrop.

Rapporter uriktig bruk i møter

Vi går inn for å gjøre møtene dine tryggest mulig, blant annet ved å gi deg muligheten til å rapportere uriktig bruk direkte fra Google Meet. Finn ut hvordan du rapporterer uriktig bruk.